3D in de Struytse Hoeck

Op Zaterdag 24 augustus was het klaar. De 3D Street Art op het centrale plein in winkelcentrum De Struytse Hoeck. Vanaf het begin van de week waren de artiesten/kunstenaars bezig met een kleurrijke tekening.

TopKlus - De Struytse Hoeck

Op deze tekening lijkt het alsof je door een grote opening in de straat naar bouwwerkzaamheden kijkt in de ondergrondse parkeergarage.

3D StruytseHoeck Hellevoetsluis

Het ziet er allemaal heel realistisch uit en jong en oud loopt over de ‘stalen balk’ voor het maken van een foto en/of video.

De bende van Éliënde

Naast de 3D in De Struytse Hoeck, zorgde de “De bende van Éliënde” voor een muzikaal bont vertier. Op diverse locaties in het winkelcentrum toonden zij hun straatshow met zo’n 15 verschillende instrumenten.

Modelboten

Tegelijkertijd demonstreerde de Modelboten vereniging Hoogvliet haar prachtige radiografisch bestuurbare schepen in een groot waterbassin op het Shoeby plein.

Zelf een boorplatform werd geplaatst op de bodem. Deze vloog met enkele knallen korte tijd later in brand. De reddingssloep werd vanaf het eiland gelanceerd en blusboten waren snel ter plaatse. Na enige tijd was de brand geblust en kon het scheepvaartverkeer weer worden hervat. (opmerking: Het zijn dus modellen!)

Het was dus aangenaam vertoeven op deze tropisch warme dag. De meeste mensen trokken dus, al rijdend in een file, dan ook naar de stranden.

De tekening blijft daar nog wel even. Dus wie nog een selfie wil maken?

Weergaven: 0

3 gedachten over “3D in de Struytse Hoeck”

  1. I know this web page offers quality dependent articles or reviews and
    additional material, is there any other website which provides these kinds of stuff in quality?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content