Online Aangifte Open!

Er kan tot vrijdag 7 januari 2022, 23.59 uur digitaal worden getekend. Blijf daarom de link delen: www.aangiftehugodejonge.nl.  

Hieronder een aantal belangrijke updates en antwoord op binnenkomende vragen.

1. Antwoorden op
veel gestelde vragen
Hieronder een kort overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden daarop.

1. Waarom hoef ik geen adres in te vullen bij de aangifte?
Wij hebben akkoord van het OM dat wij geen adres hoeven aan te leveren. Dit is de reden dat dit veld niet is opgenomen in het online formulier.
2. Is het OM de juiste plaats om de aangifte in te dienen?Door een enkeling wordt beweerd dat de aangifte niet zou moeten worden ingediend bij het OM maar bij de Hoge Raad. Na een gesprek met onze advocaat (die dit heeft uitgezocht) en met de Hoge Raad lijkt een aangifte niet te kunnen worden ingediend bij de Hoge Raad. Mochten wij tot een anderen conclusie komen, dan houden wij je daarvan natuurlijk op de hoogte.
3. Wat wordt er gedaan met foutief ingevulde gegevens?
Natuurlijk is het altijd mogelijk dat iemand (bewust) foute gegevens invult. Alvorens de aangifte zal worden ingediend zal er op verschillende manieren een controle plaatsvinden op mogelijke onjuistheden, zoals (bewust) foutief ingediende namen (denk aan Mickey Mouse) of geboortedatum. Mochten wij een fout in de gegevens vermoeden, dan zullen wij contact met je opnemen.

4. Heeft deze aangifte wel zin?
De aangifte heeft drie doelen:
Vervolging van Hugo de Jonge voor haat zaaien, groepsbelediging en mogelijke andere, in de aangifte beschreven strafbare feiten.
Een belangrijk signaal afgeven namens tienduizenden mensen.
Dossiervorming voor de toekomstige generatie.
Er komt een tijd dat wij als samenleving terug zullen kijken en zullen onderzoeken hoe het in de toekomst nooit meer zover zal komen.

Met andere woorden, als punt 1 geen succes heeft, zijn er nog twee goede redenen om wel te tekenen.
2. Inleveren aangifte
De aangifte wordt op maandag 10 januari 2022 om 11 uur ingeleverd bij het OM in Den Haag. Adres: Prins Clauslaan 16 te Den Haag.
3. Hoe kan ik doneren?
Wij hebben liever dat je de aangifte ondertekent dan dat je een donatie doet. Dat is dan ook de reden dat er geen doneerknop op de website is geplaatst.

Toch krijgen wij de vraag hoe er gedoneerd kan worden. Dat kan via de link https://www.aangiftehugodejonge.nl/donatie/.

De donaties werden en worden gebruikt voor o.a. website ontwikkeling, E-mail verzamelprogramma, juridisch advies, maken minifilm voor campagne, overige campagnekosten en advocaatkosten (in het geval er een artikel 12 procedure zal worden gestart).

Bij voorbaat dank voor jouw eventuele financiële bijdrage.
4. Hoe blijf je op de hoogte?
Natuurlijk houden we jou op de hoogte via de website en met onze updates via e-mail.

Wil je via social media op de hoogte worden gehouden? Dan kan je de volgende kanalen volgen:

– Telegram: https://t.me/mordechaik

– Facebook: https://www.facebook.com/MordechaiKrispijn.nl

– MeWe: https://mewe.com/i/mordechaikrispijn

– De Parallelle Samenleving: https://www.deparallellesamenleving.nl/
Deze aangifte is een initiatief van Mordechaï Krispijn van Army of Love. Met de Army of Love helpen wij mensen om in hun kracht te gaan staan en te blijven staan. Je kan HIER aanmelden voor de nieuwsbrief van onze organisatie Army of Love
Met vriendelijke groet,


Mordechaï Krispijn

Op de website https://www.aangiftehugodejonge.nl/ staat het formulier dat kan worden ingevuld. Deze worden dan op maandag 10 januari 2021 bij het Openbaar Ministerie aan de Prins Clauslaan 16 te Den Haag om 11:00 uur aangeboden.

Waarom Aangifte

Als demissionair minister heeft Hugo de Jonge in het afgelopen jaar vele denigrerende, kwetsende en polariserende uitlatingen gedaan in de richting van mensen die zich niet willen laten vaccineren en/of die tegen een coronatoegangsbewijs en/of vaccinatieplicht zijn. Door deze groep aan te wijzen als zondebok heeft Hugo de Jonge een klimaat van onverdraagzaamheid, discriminatie en zelfs haat gecreëerd.

Dit is geen onschuldige vorm van politiek bedrijven.

Met zijn uitlatingen speelt hij in op gevoelens van angst en onzekerheid die in de loop van het vorige jaar bij een groot deel van de bevolking zijn veroorzaakt. Angst die veel mensen hebben voor de ziekte Covid-19, maar ook de vrees voor hun toekomst, hun inkomen en voor hun mogelijkheden om weer een relatief normaal bestaan te kunnen leiden.

Zo zijn veel relaties tussen familieleden, collega’s en vrienden verstoord. Er zijn conflicten op straat, in winkels, bedrijven en op de werkvloer en verwensingen en scheldpartijen op sociale media.

Mensen die deelnemen aan protesten tegen het beleid worden op veel agressievere wijze benaderd door politieagenten dan reguliere demonstranten door de beeldvorming die onder meer door de minister van VWS wordt gecreëerd.

Hugo Corona Krant

Bedreiging
Veel mensen hebben zijn uitspraak van 29 november jl., waarbij hij aangeeft vrij exact te weten (op postcode niveau) waar de niet-gevaccineerden wonen, als bedreigend ervaren. Vooral in combinatie met zijn uitspraak dat hij van wijk tot wijk, van deur tot deur en van arm tot arm zal gaan. Deze uitspraken zijn ook in internationale context te plaatsen, gezien door verschillende leiders wereldwijd, precies dezelfde uitspraak is gedaan. Volgens velen toont dit aan dat er sprake is van een centrale communicatieve aansturing.

Belediging
Tijdens het eerder genoemde debat in de Eerste Kamer heeft hij ook de benaming ‘wappie’ gebruikt. Dit is door veel mensen als beledigend en discriminerend ervaren.

Bovenstaande punten waren de aanleiding tot de start van het opstellen van de aangifte zoals je die nu kan lezen, downloaden en mee ondertekenen door het invullen van het online formulier op https://www.aangiftehugodejonge.nl/

Inmiddels is de aangifte uitgebreid met oa. de volgende punten: Aanzetten tot haat, geweld of discriminatie en groepsbelediging, dwang en stalking.

Ben jij ook van mening dat Hugo de Jonge zich schuldig heeft gemaakt aan de feiten zoals genoemd in de aangifte?

Teken dan nu de aangifte door het formulier op de website in te vullen en sluit je aan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl Nederlands
X
Scroll naar top
Skip to content