About the situation in the rest of Europe

Willem Engel van Viruswaarheid hield een online-meeting met enkele mensen uit Centraal Europa. Hoe ver wijkt de situatie met betrekking tot het corona-beleid af van het westen en Nederland?

Video

De video van het hele gesprek staat weer op BitChute. Dit omdat daar de WHO in wordt genoemd die met geld strooit. Het gesprek is in het Engels. Zoals inmiddels wel bekend, kan het wel een minuut duren voordat deze wordt afgespeeld. Opnamen zijn van Facebook dus weer matig van kwaliteit.

Weergaven: 1

8 gedachten over “About the rest of Europe”

 1. Marco v Grinsven

  Bedankt Willem voor deze leuke uitzending en met normale mensen uit de verschillende landen in het oosten van Europa. Heel interessant.
  Overigens mijn grote waardering voor al je werk sinds verleden jaar. Ben al lang een volger en vind dat je het uitstekend doet. ook aan de anderen in het viruswaarheid team en movement.
  Ik zit nu in Myanmar en zie hier dezelfde manipulatie van de bevolking en angst kwekerij en gehoorzamen aan WHO.
  Nu met de militaire staatsgreep is covid als probleem ver naar de achtergrond.

 2. Geweldig dat je dit allemaal doet Peter, zonder jou zou ik deze informatie nooit te zien krijgen, grote klasse

 3. Super Peter, dat je weg bent bij de Tube – dankjewel voor al je werk!
  Keep it up and going!!!
  Peter Cozijn

  1. Ik ben niet weg bij YouTube. Ik controleer de video’s en soms wis ik bepaalde passages in het geluid of anders stuur ik deze alleen naar BitChute en maak dan alleen een verwijsvideo op YT. Op YouTube heb ik tot nu toe een waarschuwing gekregen. Het blijft opletten. Met meer dan 12.000 abonnees blijft het toch interessant om daar de video’s op te plaatsen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content