We hebben je account van overheidswege opgeschort

Voor de vaste bezoekers van deze site zal dit geen nieuws zijn, maar ik vind dit zo belangrijk dat ik dit toch meld. Ook ik heb al waarschuwingen gekregen en zijn video’s verwijderd van YouTube. Enkele zelfs die er al meer dan een jaar opstonden en waarschijnlijk toch al niemand meer naar keek, simpelweg omdat deze door de actualiteit zijn ingehaald. Maar daar stond niet bij dat het in opdracht van overheidswege was. Gaat Nederland steeds meer op de DDR lijken? Ik ben bang van wel. Hieronder de uitzending van BlackBox TV en de beschrijving bij de video.

“Overheid censureert zelf op Youtube!” blijkt uit gelekte emails van Big Tech gigant Google…

Verbazing!

“Overheid censureert zelf op Youtube!” blijkt uit gelekte emails van Big Tech gigant Google…

Afgelopen week was de verbazing groot bij de Pieter Kuit van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie toen hij zijn computer opende. Het hele Youtube account was zonder waarschuwingen off line gehaald door Google. Maar de verklaring was nog stuitender;

“We hebben je account van overheidswege opgeschort”.

Ja je leest het goed. “Van overheidswege”. Niet het algoritme noch de WHO guidlines maar de Nederlandse overheid bepaald nu wie mag praten en wie moet zwijgen en dat is onacceptabel in een democratische rechtstaat. Onderstaande afbeelding is het screenshot dat Pieter Kuit maakte van de bewuste mail en die we ook in de uitzending tonen.

In de studio schoven Pieter en Jade Kuit aan van de BPOC, maar ook 2de kamerlid Wybren van Haga en jurist Jeroen Pols. Alle tafelgasten – inclusief programmamaker Flavio Pasquino – hebben al te maken gehad met censuur en het verwijderen van LinkedIN account en Youtube video’s. Maar ook wetenschappers zoals Professor Bob de Wit – die zelf niet aanwezig kon zijn en een video inzond – is van LinkedIN verwijderd en daarmee is een grens bereikt. De BPOC gaat een bodemprocedure starten, Pols voerde al tientallen zaken maar gaat de komende periode door met een mondkapjes zaak en Van Haga spant samen met BLCKBX een kort geding aan tegen Youtube i.v.m. het verwijderen van diverse video’s inclusief de BLCKBX video op 17 maart. Met name deze video is van groot belang omdat het geen “ medisch misleidende info” betrof – waar Youtube zich veelal op beroept – maar een regelrechte aanval op de democratie door tijdens de verkiezingen een volksvertegenwoordiger de mond te snoeren. Destijds maakten we er onderstaande video over.

Verwijderde video: https://youtu.be/M6Fx5wY3RA8

Eerder maakten we met Wybren van Haga al een video over het feit dat hij van LinkedIN was verwijdert en nu is dat dus weer gebeurt en dus gaat Van Haga ook hier stappen tegen ondernemen. Onderstaande video gaat over de eerdere verwijdering van LinkedIN.

Wybren van Haga van Linkedin! WHO beïnvloedt democratie indirect.

USA Senaat neemt stappen tegen Big Tech

Maar er is ook hoop. Afgelopen week kwam het Amerikaanse Senaat met een bijzondere persconferentie. Ze willen het machtsmonopolie van Big Tech aan banden leggen Het monopolie dat de wetenschappelijke discussie en de vrijheid van meningsuiting in het afgelopen jaar heeft gegijzeld en waardoor nog maar 1 waarheid bestaat, de richtlijnen van de WHO en de door de overheid benoemde deskundigen.

In de uitzending tonen we twee fragmenten maar via onderstaande link kun je de integrale livestream zijn van het Amerikaanse Senaat waar zeer interessante dingen worden gezegd.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier: https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Weergaven: 0

1 gedachte over “Account van overheidswege opgeschort!”

 1. Beste Peter,
  Dankzij je feedback kom ik meer te weten.
  Ik denk niet dat deze overheid de Domein Naam Servers (internetverkeer) kan managen.
  Wat ik wel zie is dat bitly.com een google service is die ook gemanaged wordt door google DNS servers zie bijvoorbeeld: https://dnsdumpster.com/static/map/bitly.com.png
  Dat betekent dus dat je alleen van bijvoorbeeld zo’n service gebruik kan maken als je consent bent met Google.
  Bijzonder is dat onze overheid en Google niet consent zijn met elkaar..?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content