Actie voor Volwaardig Ziekenhuis

Op woensdagmiddag 7 december was ik bij de demonstratie voor het Rotterdams Stadhuis. Op deze met regen gestarte middag organiseerde de stichting Acute Zorg VPR (Voorne-Putten & Rozenburg) op de Coolsingel een actie met het doel om een volwaardig ziekenhuis in Nissewaard (Spijkenisse) te realiseren. Er is in de landelijke en regionale pers uitgebreid over bericht, dus ik beperk met het tonen van enkel foto´s en het doorgeven van de url´s hierover. Daar staan ook de videos´s.

https://www.voorne-putten.nl/nieuws/algemeen/172640/stichting-acute-zorg-vpr-is-op-koers#

Lichtjes voor de Kerstboom

Op zaterdagmiddag 10 december werd het aan het plein bij de Uitstraat in Spijkenisse weer ouderwets druk. Om 14:00 uur werden daar de verlichting van de grote kerstboom ontstoken. Dat gebeurde door de kinderen samen met wethouder Martijn Hamerslag en de Kerstman.

Lichtjes voor de Kerstboom in Winkelhart Spijkenisse

Met veel kunstsneeuw werd de sfeer nog vergroot en werd er warme chocolademelk uitgedeeld. Er worden tot 24 december diverse activiteiten georganiseerd. Zo zal er op 17 december de Foute Truien optocht worden gehouden en kunnen kinderen spelen in het Kinder Kersthuis aan de Breestoep 14. In de middag zal daar ook de Kerstman aanwezig zijn.

Weergaven: 6
Scroll naar boven
Skip to content