Acties

Maar eerst …..

Meer dan een dag was deze site niet bereikbaar. Wie probeerde in te loggen kreeg een waarschuwing dat de verbinding niet veilig was. En inderdaad de SSL encryptie was verlopen en vervelend genoeg wilde deze ook niet opnieuw registreren. Dit kwam omdat de site ook door Cloudflare wordt doorgegeven. Werd doorgegeven, want met het verwijderen van deze omweg werkt het weer. Bezoekers buiten Nederland zullen wel wat langer laadtijden krijgen omdat de cache van Cloudflare niet meer werkt.

Steunmanifestatie

Zelf kon ik er helaas niet bij zijn, maar op zaterdagmiddag werd in Rotterdam een manifestatie voor ondersteuning van de gedupeerde toeslag-ouders gehouden. Deze slachtoffers van de misstanden van de Belastingdienst worden nog steeds door de regering aan hun lot overgelaten. Meer dan 1100 kinderen zijn bij hun ouders weggehaald en ´onvindbaar´.

Video

De SP maakte een live-reportage. Deze staat hieronder. De deelnemende organisaties waren: Stichting Gedupeerde Ouders, Amnesty International, Save the Children, FNV, De Zolderkamer (ouders, kinderen en jongeren), Defence for Children, Het Vergeten Kind, Mars met de Moeders, Het Kinderrechtencollectief, Bits of Freedom, Nederlandse politiebond, SP, GroenLinks, Bij1, Denk, PvdA, Partij voor de Dieren.

Kijk mee: steunmanifestatie toeslagenouders en kinderen

Het Emotionele DNA

Pierre Capel heeft weer een nieuw video gemaakt. Nu over emoties en wat dat doet met je DNA.

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content