Manifestatie Afgelast

United Forces

Den Haag, vrijdag 29 januari 2021
Tot onze enorme spijt en verdriet zijn wij genoodzaakt de demonstratie
FREE YOUR MIND | Manifestatie voor de Vrijheid van Denken
te moeten annuleren.


De gemeente is met aanvullende voorwaarden gekomen waaronder dat er maar maximaal 100 deelnemers zouden mogen zijn. Dit is voor ons onaanvaardbaar ten aanzien van onze grondrechten en zien wij als kneveling. Dit heeft ook niets meer met de maatregelen te maken als mondkapjes en anderhalve meter. Hoewel de gemeente dit wel als argument blijft aanvoeren. 100 deelnemers op een veld van 70.000 m2. Men is goed de weg kwijt bij de overheid.
Ook is het praktisch niet uitvoerbaar om maar 100 mensen te laten komen aangezien we al weken in voorbereiding zijn en er genoeg animo is. Wij zijn dan niet in staat om honderden en misschien duizenden mensen zonder problemen weer naar huis te moeten sturen en willen het ook niet laten aansturen op een confrontatie en escalatie met de politie omdat dit totaal niet het doel van deze manifestatie is.
Wij willen in een veilige omgeving kunnen uitwisselen, verbinden en onze stem laten horen. De overheid, in de vorm van de politie, behoort deze veiligheid te bieden en blijft daarbij in gebreke. Wij trappen niet in deze valstrik.
Een verder bijkomende voorwaarde is dat er geen muziek gedraaid mag worden en er geen artiesten mogen optreden. Ook hier gaat de overheid wederom de fout in aangezien zij zich niet mogen bemoeien met de inhoud en boodschap. We hebben een inhoudelijk ijzersterk programma voorbereid die niet gehoord mag worden van de overheid. Het argument van de gemeente dat er bij muziek geen 1,5 m gehandhaafd wordt verwerpen wij dan ook aangezien aantoonbaar het tegendeel gebeurt.
De overheid pleegt ambtsmisbruik door voorwaarden te stellen waartoe deze niet bevoegd is. Wij zullen hiervan aangifte doen tegen de betrokkenen binnen de overheid en we zullen ze daarnaast aansprakelijk stellen voor de schade zowel in de voorbereiding ten gevolge van de annulering als op de dag zelf.
Wij roepen daarom iedereen op om deze zaterdag niet naar het Malieveld te komen voor onze Manifestatie voor de Vrijheid van Denken
Wij beraden ons als team op verder te nemen stappen, zowel juridisch als organisatorisch en zullen jullie daarvan op de hoogte houden.
The Spiritual Alliance

Weergaven: 8

2 gedachten over “Afgelast”

 1. Computers discrimineren en werken op
  voor-classificatie = discriminatie
  Nu verplicht bij elke openbare upload ivm privacy regelgeving EU.
  criminaliteit = ondermijning van rechten
  Mensrecht nu is gebaseerd op politiek..

 2. Beste vredelievende mensen,
  bedankt voor jullie inzet voor het behoud van onze democratie,
  all humans matter,
  groet

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content