AFGELAST

Voor wie dacht …….. Waarom zien we niets nieuws op Peter Heine’s Website?? Dat komt omdat alle evenementen zijn afgelast. Het Corona virus heeft de hele wereld in de ‘houdgreep’. Verplicht in huis blijven, afstand houden, je beroep niet meer mogen uitoefenen enzovoort. We weten het allemaal. Tot 1 juni 2020 zijn in ieder geval alle evenementen afgelast!

Anders

Hoe anders was het geweest ………. Repetities voor de 1 april viering in Brielle. Professional Imaging en de Jubileum editie van de Heroes Dutch Comic Con op zaterdag 30 maart. De 1 april viering met duizenden bezoekers in Brielle. Kom in de Kas

Kopen bij Boeren en Tuinders op voorne-Putten
Koop bij de lokale ondernemer.

en de Truckrun door Voorne-Putten op zaterdag 4 april. Rommelmarkten en de Dodenherdenking op 4 mei en de Bevrijdingsfestivals op 5 mei. Het zijn slechts enkele van de grotere evenementen waar ik verslag van had willen doen. Het mag niet zo zijn. Beroerder is het nog voor de middenstand. Voor velen zal dit desastreus zijn , vrees ik. Ik kan er nog vele woorden aan wijden, maar dat weet u zelf ook wel.

Dus laten we hopen dat deze situatie snel voorbij zal gaan en ons normale leven weer kunnen hervatten.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi,

Leuk dat u mijn website bezoekt! Welcome to my site!

Social Media

Contact
Scroll naar top Skip to content