American Cars and Classics 2019

American Cars & Classics

 

Op zondagmiddag 1 september werd de leukste, mooiste en gezelligste autoshow van het jaar gehouden, namelijk de American Cars and Classics 2019. Het was bovendien een jubileumeditie. Voor de tiende keer werd dit evenement georganiseerd. Niet zoals alle voorgaande jaren in Brielle. Noodgedwongen moest men voor de 2019 editie uitwijken naar Hellevoetsluis. Op het Woordbouwerplein bij het winkelcentrum De Struytse Hoeck, waar ook de weekmarkt(en) plaatsvind(en), was er genoeg ruimte voor het jaarlijkse evenement.

Veel Auto’s

Heel veel auto’s op de American Cars and Classics. Het stond helemaal vol met Amerikaanse bolides, trucks, foodtrucks, en marktkramen met auto gerelateerde handelswaar.

 

Voor de jeugd was er een springkussen en op het podium speelde bands bekende rock and roll nummers. Natuurlijk waren ze er weer bij. De All-Time-Favourites huisband ‘The El Vicious Vintage Gig!’ Rondtrekkend over het terrein speelden zij Rock ’n Roll nummers uit de jaren 50 en 60. Wie dat wilde kon meezingen en/of dansen.
Het publiek kwam in groten getale op deze unieke, door vrijwilligers goed georganiseerde, autoshow af.

American Cars and Classics 2020?

Gezien de vele positieve reacties van de toeschouwers en van de deelnemers mag het wat hun betreft volgend jaar weer in Hellevoetsluis!

Wie de vorige (9) editie in Brielle nog eens wil bekijken, klik ergens op deze regel.

 

 

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content