American Cars & Classics 2018

American Cars & Classics hield op zondag 26 augustus haar jaarlijkse meeting op het het Seggelant-Noord 1 in Vierpolders (gemeente Brielle).  American Cars & Classics

De toegang tot dit evenement was gratis en geschikt voor alle autoliefhebbers van alle leeftijden.
Behalve tientallen Amerikaanse- auto´s, vrachtauto’s, bestelbussen en terreinwagens konden de heren ook nog naar de kapper.

Voor de kinderen was er een springkussen en natuurlijk was de horeca ook vertegenwoordigd met drank, patat, hamburgers e.d. Rond het terrein ook no diverse kraampjes met allerlei artikelen in de ´American Car´ sfeer.

Elivious

Natuurlijk ook muziek met de bands Rockadile, Wyatt & The Deputies.en de huisband Elivious. Bij Elivious kwam ook nog een gastzanger langs.

American Cars & Classics
Het weer zat ook nog eens mee. Was Bruisend Brielle de zaterdag daarvoor verregend, op deze zondagmiddag was het stralend weer. Dus trokken velen er op uit. Op de tegenovergelegen Sportpark kon men met enige moeite nog net de auto parkeren. Zo vlak voor de aanvang van het nieuwe schooljaar een leuke afsluiting van de zomervakantie.

Hieronder nog enkel foto´s van het evenement met de bekende Amerikaanse merken Chevrolet, Ford, Jeep, Buick, Cadillac, Chrysler, Dodge, GMC, Hummer, Lincoln, Oldsmobile en Pontiac.


Your Name
Your Email Address

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi,

Leuk dat u mijn website bezoekt! Welcome to my site!

Social Media

Contact
Scroll naar top Skip to content