Cars for Diabetes

©Kimberly Masselink
©Kimberly Masselink

 

Oftewel Auto’s voor Diabetes

Met ongeveer 200 auto’s en motoren organiseerde Kimberley Masselink een showdag om zo veel mogelijk geld op te halen voor het Diabetes Fonds. Zij is de moeder van de zeven jarige Devon die als sinds zijn derde jaar diabetes type 1. Hij komt daar ook nooit meer vanaf.

Dol op Auto’s

Devon is dol op alle soorten auto’s. Dure auto’s, getunede auto’s, grote auto’s, kleine auto’s, oude auto’s, race auto’s, show auto’s. Zodoende kwam Kimberly op het idee om een auto-evenement te organiseren met als doel om geld in te zamelen voor onderzoeken om diabetes te genezen en/of het leven makkelijker te maken met bijvoorbeeld een kunstalvleesklier.

Aan de Wattweg in Spijkenisse was het op 21 juli zover. van 12:00 tot 17:00 uur kon het publiek al deze fraaie vier (en twee) wielers bekijken. Er was ook gezorgd voor muziek,eten en drinken en natuurlijk werd er geld opgehaald en loten verkocht. Na afloop was er € 2903,74 opgehaald.

Doneren

Kimberly en haar team hebben een prachtig evenement neergezet. Doneren kan natuurlijk nog steeds. Ga daarvoor naar: www.diabeatit.nl/actie/kimm-masselink

Organisatie Cars for Dibetes

 

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content