Bax Music Open Dag

Bax Music hield op zaterdag 25 mei 2019 een Open Dag. Deze was aan de Olympiastraat in Goes. Er was op deze dag, die met regen begon, nog genoeg andere activiteiten op Voorne-Putten, maar om nu weer het zoveelste ‘rondje dorp’ in Spijkenisse of een Fancy Fair te bezoeken, zag ik niet zo zitten.

Bax music, Goes

€ 1,-

1 euro

Dus in de auto met de TomTom aan naar Goes. Een middag daar leek mij wel genoeg. Ik ben toch te laat voor de € 1,- actie artikelen. Daarvoor stonden tientallen mensen al vele uren voor de opening in de rij. Kijk maar eens op de Facebook-pagina van Bax-Music voor de gelukkige winnaars.

 

Rondleiding

Verder werd er op het hele assortiment 7,5% korting op het aankoopbedrag gegeven. Wie eens wilde zien hoe een online-order wordt verwerkt kon zich opgeven voor een rondleiding door de hallen met de artikelen. Van binnenkomst tot uitgifte werd uitgelegd en getoond.

Testruimten

Natuurlijk kon alles uitgeprobeerd worden, maar dat kan dus het hele jaar door. Ook in de vestingen van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Bax music heeft daarvoor speciale geluiddichte ruimten voor gemaakt. Dat is voor ieder die zich met muziek en alles wat daarmee te maken heeft zeker een bezoek waard.

bax music logo

Tas

Met artiesten, demonstraties en vele aanbiedingen was het een leuke dag en bij het verlaten werd er ook nog een katoenen tas uitgedeeld met daarin de catalogus en kortingsbonnen.

Kijk ook naar

Bax heeft ook zelf opnamen gemaakt. Zie de opbouw en de Aftermovie op YouTube.

 

 

Weergaven: 1
Scroll naar boven
Skip to content