Mordechai Krispijn bericht

Graag zoveel mogelijk delen

Zondag 20 juni 2021 is het een jaar geleden dat wij bij elkaar zouden komen met 10, 20 of misschien wel 30.000 mensen. We zullen het nooit weten. Tot die dag kon een ieder nog zijn schouders ophalen bij het zien van politiegeweld op kleine demonstraties en denken “Ach, die demonstranten zullen er wel om gevraagd hebben”. Maar op 21 juni 2020 zou het beeld van onze politie voorgoed veranderen. Onschuldige burgers worden op die 21e juni met harde hand van het Malieveld verdreven door slaande ME’ ers, waterkanonnen en agenten met honden. Ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst. De beelden liegen er niet om. Ook maken velen van ons voor het eerst kennis met de Romeo’s.Wat wij nu kunnen constateren is dat het ze niet is gelukt!

➡️ Het is ze niet gelukt om mensen zo bang te maken dat ze niet meer demonstreren. Integendeel. We zijn een jaar verder en tientallen organisaties zijn opgestaan. Prachtige demonstraties, indrukwekkende speeches, liefdevolle boodschappen en verbindende marsen zijn het gevolg. Mensen zijn dapperder dan ooit en zullen blijven opstaan voor hun rechten.

Herdenking van de Slag om het Malieveld Promo voor 20 juni 2021

➡️ Het is ze niet gelukt om de waarheid verborgen te houden. Integendeel. Dankzij organisaties als Viruswaarheid en de BPOC kan een ieder zien hoe de rechterlijke macht onze democratie ondermijnd en kunnen mensen hun verhaal vertellen zodat een ieder kan horen hoe het er vaak achter de schermen aan toegaat.

➡️ Het is ze niet gelukt om te framen zodat er zou worden gezwegen. Integendeel. De naam Wappie werd een geuzennaam die door velen met trots wordt gedragen.

➡️ En het is ze niet gelukt om te censureren. Integendeel. Kanalen als Blckbx, Weltschmerz, Blue Tiger en BPOC kregen meer kijkers dan ooit en steeds meer mensen keren zich af van de main stream media. En… we zijn er nog niet. We zijn er nog niet als Hugo de Jonge stelt dat door het inenten van jongeren een nieuwe golf in het najaar kan worden voorkomen. Jongeren kunnen eraan bijdragen dat de “samenleving” zo goed mogelijk beschermd wordt. https://bit.ly/35tn0jd

We zijn er nog niet als de Nederlandse Vereniging van Kindergeneeskunde aangeeft dat kinderen moeten worden ingeënt als te weinig volwassenen zich laten vaccineren waardoor de ‘groepsimmuniteit’ (ongeveer 85% van de volwassenen) niet zal worden bereikt. https://bit.ly/35tn0jd

We zijn er nog niet als het scholen kinderen inzet om elkaar aan te sporen tot zelftesten. https://bit.ly/3q7jzZ4Kortom; ik denk dat wij de woorden van Flavio Pasquino heel serieus moeten nemen als hij zegt: “Mensen denken dat het nu voorbij is, maar deze winter begint het pas”. https://youtu.be/VZNp9FAjTgs Zondag 20 juni 2021 as. zullen wij wederom op een unieke manier met elkaar verbinden en onze stemmen laten horen.

Meld je aan om op de hoogte te blijven van alle updates: https://www.facebook.com/events/963571347783909 Tot zondag!

Weergaven: 9
Scroll naar boven
Skip to content