Bescherm de Kinderen

Een weekend vol met actie. In het gebouw van Café Weltschmerz vond op 2 juli 2021 de eerste Kinder-vaccinatie Awareness Day plaats, waar plek was voor 200 bezorgde ouders. De dag werd in goede banen geleid door spreekstalmeester Frank Ruesink, auteur van het boek “Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet”. Opnamen van deze ontmoeting staan in zijn geheel niet meer op YouTube. Even een opmerking voor de makers ….. liever geen rode spots op de gezichten. Het ziet er niet uit.

Muziek werd verzorgd door Hold Your Horses en de gastsprekers waren:

Jan Vingerhoets, huisarts (7:01)
Door Frankema, oprichter Stichting Vaccinvrij (23:09)
Anne-Marie Kroes, moeder (41:04)
Elke de klerk, oprichter Artsen voor Vrijheid (1:02:25)
Daan de Wit, journalist (1:17:00)
Carla Peeters, immunoloog (1:35:53)
Eveline van Dongen, jurist, coach en auteur (1:56:53)

Ook deze video is weer eens van YouTube verwijderd, dus gaan we maar weer ….

Evenement Bescherm de Kinderen

Een dag later op 3 juli 2021 werd als vervolg een ontmoeting gehouden op het Malieveld in Den Haag.

Een last minute project van o.a. Police 4 Freedom, Viruswaarheid, Nederland in Verzet, LNN, Lijst 30, Army of love en Frank Ruesink.

Geen podium, geen speeches, geen mars, alleen aanwezig zijn.
Gesteund door oa: Vrouwen voor Vrijheid, Call 4 Freedom, Hart voor Vrijheid, Abe Dijkstra, Artsen collectief, zorgmedewerkers Verenigd, Protect The Children, Café Weltschmerz en vele anderen…

Nu heeft Den Haag geen beste reputatie als het gaat om demonstraties die tegen het regeringsbeleid ingaan. Hetgeen de zondag daarop weer werd bewezen. Dat was een belangrijke reden voor velen om niet naar het Malieveld te komen. Het aantal aanwezigen bleef beperkt tot zo´n 1500 personen. Er was een gezellige familiale sfeer waarbij de alsmaar groter worden groep ´Ukes For Freedom´ voor de muziek zorgden.

Witte Pakken in Rotterdam

In Rotterdam waren de Witte Pakken van de DUTCH GUERILLA MASK FORCE te zien en te horen. Johan Meijboom maakte de volgende foto´s.

4 juli

Voor de Amerikanen is de 4 juli Onafhankelijkheidsdag. In Nederland dus niet. Dat blijkt uit de volgende verslagen: Johan Meijboom was bij de demo op de 4e juli aanwezig en schreef het volgende op Fakebook:

Vandaag was de demo van 4 juli, de 4 stromingen.
Wat een teleurstelling of was het een geweldig succes?
De methode van puzzeltocht via QR codes is naar mijn mening een geweldige methode om te doen.
Maar ik hoopte oprecht dat niet Den Haag het zou worden, helaas werd het wel Den Haag, de stad waar altijd veel politie aanwezig is, en een #Politiehaaglanden die altijd graag klaar staat om met grof geweld vreedzame demonstranten op te jagen en in te sluiten zonder enige vorm van grondwettelijke redenen.
Als je dan als ratten in de val (park) wordt gejaagd, dan is het logisch dat je daar uit wil, ga je dan zeer intimiderend met je wapenstok dreigen en zelfs onschuldige voornamelijk vrouwen slaan, dan ben je als #politie echt totaal niets meer waard.
Het escaleerde natuurlijk enorm, een politie agent die met grof geweld op hoofden mikt en daar ook iemand ernstig mee mishandeld. Ik vind dat politie nooit agressie en geweld mag gebruiken tegen weerloze en ongewapende burgers, ga je dat wel doen, dan vind ik dat je jezelf mag verdedigen….. de tijd dat met gele paraplu’s en liefde wordt gehandeld is voor mij voorbij.
Als mijn grondwettelijke rechten door deze politie en regering worden geschonden, dan is er maar een weg, de weg van de harde hand.
Vooral ook omdat er bij de insluiting in het park nooit een spoedbevel is geweest, er is geen enkel signaal geweest dat de burgemeester een noodverordening heeft gedaan etc. dus het is dan vrijheidsberoving door de politie.
Hierna ben ik met een klein groepje in het gebied rondom de Hofvijver en de Markt geweest, ik persoonlijk had daar blijven staan, veel publiek en een zeer lastige plek om ingesloten te worden vanwege de markt.
Maar helaas werd besloten om toch richting het Malieveld te gaan, op weg daarheen werd de groep nog kleiner en op laatst kwamen we aan aan de andere kant van het Malieveld, waarvandaan we op afstand de opdrijving met geweld een klein beetje konden volgen.
Achteraf las ik dat Scheveningen het einddoel was, een positie waar je nadat je in centrum Den Haag ben aangekomen nooit meer naar toe kan gaan, zeker niet als iedereen uit de auto is en richting het centrum loopt.
Dus idee was heel goed, uitwerking locatie een drama…
Persoonlijk had ik dat heel anders gedaan.
Ook verwonderde ik me over de snelheid waarop de politie al vanaf begin gelijk op de positie was, maar er zitten uiteraard genoeg politieagenten en undercovers in de telegram groepen… kies je dan voor de plek waar de politie meeste ervaring heeft en alle straten beter kent dan de demonstranten, dan ben je gedoemd te mislukken. (opmerking: Het was door een persoon via Facebook doorgelekt naar de politie)
Door de teleurstelling ook erg weinig foto’s gemaakt….
Maar ik ga komende dinsdagochtend in ieder geval op PERSOONLIJKE TITEL naar de nieuwe locatie van de Tweede Kamer om daar mijn stem of boodschap te laten zien/horen…. hopelijk met velen….

.

Onafhankelijkheids Mars Den Haag (04-07-2021)

Reactie onder de video

Dank jullie wel voor deze compilatie. Een vreedzame Mars waarbij mensen langs de kant soms spontaan begonnen re huilen omdat ze zich even niet alleen en onbegrepen voelden… maar (h)erkenning vonden. (Bleek nadat mensen met ze spraken). De POLITIE heeft hier alleen weer ONACCEPTABEL GEWELD gebruikt naar vreedzame mensen. Een BLIND meisje is met een wapenstok toegetakeld en heeft 3 kwartier in een ambulance moeten liggen en heeft nu veel pijn. Een oude man werd ook bruut door meerdere agenten geslagen. En wat doet de Politie??? Er komt meteen een artikel in het AD dat het omgekeerde zou zijn gebeurd…. Vreselijk! Gelukkig weten wij beter en zullen er aangiftes worden gedaan tegen de betreffende agenten. Demonstreren is een grondrecht. Uit het niets onschuldige mensen knuppelen een misdaad! Het maakt alleen maar strijdvaardiger. Dus wees alsjeblieft niet bang om aan te sluiten. Samen staan we sterk. En het ging de laatste maanden zo goed. De politie overtuigde zichzelf langzaam van onze onschuld(ige strijdvaardigheid) en van het feit dat ze dienstbaar aan het volk mogen zijn ipv zich tegen hen te keren. Vandaag, bij deze onaangekondigde Mars (wat wettelijk gewoon mag) dreven zij de mensen in een fuik en gebruikten zij ten onrechte geweld. Ik dank iedereen die er was. Liefde en waarheid blijven zegevieren!

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content