Dancing With SC

Dancing With SC (Sempre Crescendo) uit Hellevoetsluis was een muziek- en dans uitvoering die werd gegeven op zaterdagavond 21 april , in Sporthal De Eendragt aan de Sportlaan. Voor een tientje konden de bezoekers op zaterdagavond 21 april kijken en luisteren naar verschillende soorten muziek- en dansstijlen. Wals, ballet, tango, latin, folk, disco, hiphop en streetdance werden vertoond. Nieuw bij Sempre Crescendo is het Middenorkest. Deze bestaat uit beginnende en geoefende muzikanten en dient als overstap van het Startorkest naar de Fanfare en drumfanfare. Zij hadden deze druk bezochte avond hun eerste optreden. Dancing With SC 2018

Twirlteam

De jonge dames van het Twirlteam lieten zien, dat zij naast het optreden volgens de ´traditionele´ majorette stijl met Pompons en Batons veel meer kunnen. Streetdance, klassiek en modern ballet en heel verrassend, Riverdance! De Ierse stepdance waarbij de armen en het lichaam niet bewegen.

Dancing With SC 2018

Nieuw Repertoire

Alsof dat nog niet genoeg was werd op Dancing With SC  een gedeelte van het nieuwe repertoire van de drumfanfare gepresenteerd. Nummers die niet alleen in Nederland worden uitgevoerd, maar ook in het buitenland. Sempre treed b.v. regelmatig in Duitsland op. Een swingende avond en voor wie er niet bij kon zijn; Sempre Crescendo treed dit jaar nog regelmatig op.

Een van de eerste optredens is bij de opening van de Koningsdag n Heenvliet op 27 april. Daar begeleiden ze de Versierde Fietsenoptocht, waarvoor wethouder Mijnans van Nissewaard het startsein zal geven.

Nieuwe Website

Sempre Crescendo maakte op Dancing with SC bekend, dat hun website een nieuw uiterlijk heeft gekregen. Hier staat ook hun agenda voor de geplande optredens.

Kijk ook eens naar hun optreden op het winkelcentrum Struytse Hoeck in Hellvoetsluis vorig jaar.

 


Naam – Name
Email Adres/Address

 

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content