Dansfeest op het Theaterplein Spijkenisse 2017

Dansfeest Theaterplein Spijkenisse 2017

Het Dansfeest op het Theaterplein werd op zaterdagiddag op 32 september 2017 voor de tweede keer in het Winkelhart Spijkenisse gehouden. Ook het theater De Stoep opende op feestelijke wijze het nieuwe seizoen 2017/2018.In en rondom het theater in Spijkenisse waren diverse workshops en rondleidingen achter de schermen. Ook diverse culturele instellingen zoals Bibliotheek de Boekenberg en het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse waren aanwezig en gaven informatie en demonstraties. Kinderen konden zich laten schminken en artistieke tekeningen maken en deze inkleuren.

Stripheld maken

Even verderop in Bibliotheek De Boekenberg konden de kinderen hun eigen stripverhaal maken. Het was Striphelden dag met allerlei gratis activiteiten en ook hier werd er geschminkt,konden kinderen op de foto en las Mickey Mouse voor.

Dansfeest

Voor het Dansfeest op het Theaterplein was een groot podium op het plein geplaatst. Het was versierd met kleurige ballonnen en rondom voorzien van luidsprekers.
Net als vorig jaar (klik op deze tekst voor 2016) bij de eerste editie was de presentatie in handen van Kim van de Kant, die samen met Fred Krull ook weer de organisatie voor de winkeliers deden.

Groepen

Zij kondigde onder andere de dansgroepen Time2linedance, de City Dancers, The Key Dancers, 4kidDances, The Others, Jazzdansstudio Marleen, Arabesque, Virginia Dance Workout, Norbert van Wijk, Skyline , Dansstudio Kimberly Pikeur, De Meidengroep (Zootje Ongeregeld), Wyanet Scouts Cheerleaders en Agnes Oriental Buikdans aan.

Publiek

Het publiek genoot gezeten vanaf de extra geplaatse banken en stoelen van de diverse uiteenlopende dansstijlen geschikt voor en van jong en oud(er).Opvallend was dat de dansgroepen elkaars dansen achter het podium nadeden.

Foto’s en Video’s

Er zijn heel veel opnamen gemaakt, met name door Cok de Coninck. Zowel op video als foto’s. Hieronder staan alle video’s geplaatst en de verwijzingen naar de fotogalereiën.

De overige video’s staan hieronder:

Nog meer video’s gevonden?? Stuur dan een bericht naar post@peterheine.com onder vermelding Dansfeest 2017!

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content