Overgenomen uit een email-bericht

Voordat ik je meer ga vertellen over de nieuwe petitie wil ik je eerst een update geven over de aangifte tegen Hugo de Jonge.

Zoals je misschien nog weet is er een klachtenprocedure overeenkomstig artikel 12 gestart.

Op 22 september jl. is er een bevestiging ontvangen dat de klachtenprocedure in behandeling is genomen.

Deze procedure loopt nog. Je kan de klacht HIER inzien.

Ook wordt er nog onderzocht of en zo ja welke partij bereid is een geheel nieuwe aangifte op te zetten. Dit naar aanleiding van alle nieuwe feiten die aan het licht zijn gekomen dankzij de WOB-onderzoeken. Mocht jij juristen en/of advocaten kennen die deze nieuwe aangifte op willen pakken, mail dan naar mordechai@armyoflove.nl.

Natuurlijk houden wij je op de hoogte van de verdere ontwikkeling.

Ondertussen gaat het onrecht gewoon door

Het zal je niet zijn ontgaan dat er de afgelopen weken flink wat ophef is ontstaan rondom de komst van David Icke.

Met mijn Joodse familieverleden schrok ik van de berichten in de media waar werd beweerd dat hij een Holocaustontkenner zou zijn.

En omdat David Icke zou komen spreken op de demonstratie van 6 november 2022 en ik daar een actieve bijdrage aan lever, bleef er voor mij maar één oplossing over;

Ik moest het David Icke persoonlijk vragen. En dat deed ik.

Wat volgde werd een interessant gesprek en tot mijn verbazing erkent David Icke de Holocaust en blijkt hij allerminst een antisemiet.

Maar waarom dan al die heiza?

David heeft hier een simpele verklaring voor: “Zolang je mij uitmaakt voor een Holocaust Ontkenner hoef je het gesprek niet met mij aan te gaan“.

Is het werkelijk zo simpel?


We zijn inmiddels ruim twee weken en aardig wat onderzoek verder en ik heb tot op heden niets, maar dan ook niets kunnen vinden dat aan zou tonen dat David een ontkenner van de Holocaust is.

Nog opvallender is dat ook de mensen die dit beweren tot op heden met geen enkel bewijs zijn gekomen.

Niets!

En toch gebeurde het onvoorstelbare

Het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israel) verzocht burgemeester Halsema van Amsterdam tot een spreekverbod van David Icke tijdens de demonstratie van Samen voor Nederland op de Dam.

Omdat de burgemeester zich niet mag bemoeien met de inhoud van een demonstratie werd er vervolgens gekozen voor een andere onrechtmatigheid. De gemeente verzocht namelijk het IND (Immigratie en Naturalisatiedienst) of Icke misschien de toegang kon worden ontzegd tot Nederland.

Op donderdag 3 november 2022, laat in de middag, ontvangt David Icke een brief van het IND. Daarin wordt hem medegedeeld dat hij de komende twee jaar niet meer welkom is in het Schengengebied.

Meerdere hoogleraren spreken daarop hun verbazing uit. Prof. dr. Jan Brouwer ging zelfs zo ver dat hij beweerde dat een rechter dit meteen van tafel zou vegen.

Hoogleraar Jan Brouwer over IckePraatprogramma’s zitten die week vol met mensen die allemaal bevestigen dat het een heel goede beslissing is om David Icke te weren.

Prof. dr. Jan Brouwer en anderen die het niet met deze beslissing eens zijn, krijgen geen stem aan tafel. Het levert interessante televisie op waarbij een beetje kritische kijker zich waarschijnlijk de vraag zal stellen: ‘Is dit zo’?

Voor de duidelijkheid: David Icke heeft geen strafblad, David Icke is geen Holocaust ontkenner en David Icke is geen antisemiet. Ondertussen praat niemand met maar wel over David Icke.

Met een verbod om gedurende twee jaar te reizen in het Schengengebied is David Icke in feite zijn vrijheid kwijt. Ook andere landen zoals de VS en Roemenië weigeren mensen die op de Schengenlijst staan.

Net als bij de uitspraken van Hugo de Jonge destijds merkte ik dat ik simpelweg niet kon blijven zitten en toekijken. Ik hoop dat jij het met mij eens bent dat wij een grens moeten trekken

Geen advocaat te vinden

Ik ging voor David op zoek naar een advocaat die het voor hem wilde opnemen. En geloof het of niet…niemand durfde het aan!!!

Zelfs advocaten die helemaal thuis zijn in de wetgeving rondom naturalisatie en immigratie, lieten mij weten dat zij deze zaak niet wilde aannemen omdat dit te schadelijk zou zijn voor hun ‘goede’ naam.

Uiteindelijk is het gelukt om drie bevlogen juristen te vinden die zich dag en nacht gratis hebben ingezet om tot een bezwaarschrift te komen tegen het besluit van de IND. Dat bezwaarschrift kan je HIER vinden.

Dit bezwaarschrift is op dinsdag 15 november 2022 namens David Icke bij het IND ingediend.Teken de petitie

Wellicht trekt het IND het omstreden besluit in. Mocht dat niet het geval zijn dan stapt David Icke naar de voorzieningenrechter.

Om David Icke te ondersteunen en zowel het IND als de regering te laten zien dat hij niet alleen staat wil ik je vragen om de petitie ‘Free David Icke’ te ondersteunen met jouw handtekening.

Dit om te laten zien dat wij gezamenlijk een streep in het zand trekken; Tot hier en niet verder!

Dank voor je support


Mordechai Krispijn en
Team Free David Icke


David Icke´s Verboden Speech

De regering verbood David Icke om Nederland in te komen voor de demonstratie in Amsterdam. Wat had Icke te melden, behalve zijn landurig gevloek, waar Rutte & Co zo bang voor zijn? En was zijn verbanning terecht? Kijk en oordeel zelf. De video heeft Nederlandse ondertiteling.

Order The Trap at https://www.shop.davidicke.com Audiobook narrated by David Icke also available.

Sign up to the brand new Ickonic Media Platform and enjoy a free 7 day trial – https://www.ickonic.com

Perceptions Of A Renegade Mind By David Icke – Available Now – https://shop.davidicke.com/product/perceptions-of-a-renegade-mind-david-icke-coming-soon/

The Answer is available now at https://shop.davidicke.com/product/the-answer-by-david-icke/

All David’s Books Now Available Here https://shop.davidicke.com

Latest News From David Icke – www.davidicke.com

Social Media https://www.gettr.com/user/RealDavidIcke http://t.me/davidickeofficial https://www.minds.com/davidickeofficiallhttps://parler.com/davidicke https://vk.com/davidicke

Weergaven: 11
Scroll naar boven
Skip to content