De Kik tijdens het Spijkenisse Festival

Spijkenisse Festival 2022
Spijkenisse Festival 28 aug 2022

Als laatste groep trad op zondagmiddag 28 augustus de Nederpop band ‘De Kik‘ op. Voor wie het interesseert de overige dagen staan uitgebreid beschreven in de regionale media. Het was op de Markt rustiger dan de voorgaande dagen, maar dat komt ook door de vele andere activiteiten die op Voorne-Putten en daarbuiten plaatsvinden. In Spijkenisse dus De Kik. Het enige programmaonderdeel dat mijn interesse had.

Een uur

Gedurende een uur lang speelden Marcel Groenewegen (bas), Ries Doms (drums), Arjan Spies (gitaar en zang), Dave von Raven (leadzang, gitaar, accordeon en mondharmonica) en Paul Zoontjens (toetsen en zang) oude en nieuwe liederen. Op de video slecht enkele fragmenten. Dit vanwege allerlei auteursrechtenclaims die ik van YouTube krijg . Niet dat de kwaliteit nu zo best is. Het is uit de hand met een kleine pocketcamera van Canon opgenomen. Dat is vooral aan het geluid te merken. Was overstuurd. Wie beter wil ……. Op YouTube staan genoeg officiële registraties van hun concerten en kijk ook eens op hun website https://showcase.fm/thekik .

De Kik op het Spijkenisse Festival – 28 augustus 2022

Komend Weekend

Het eerste weekeinde van september staat weer helemaal vol van allerlei activiteiten. Zaterdag een demonstratie in Rotterdam. Zondag een demonstratie op de Dam in Amsterdam. Vanaf vrijdag tot en met zondag de Wereldhavendagen in Rotterdam. Zaterdag het Grote Vernieuwingsfeest van de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis en zaterdag en zondag ‘De Stripdagen‘ in de Broodfabriek in Rijswijk. Kan ik natuurlijk niet allemaal bezoeken. Zondag ben ik in ieder geval, als lid, in Rijswijk en zaterdag zal het wel Rotterdam worden.

Weergaven: 1
Scroll naar boven
Skip to content