De Laatste Kans

Er komt alweer een nieuwe wet aan die normaal nooit erdoor heen had kunnen komen.
Een nieuwe wet die er alleen kon komen door die spoedwet.
Een nieuwe wet waarin de medische apartheid wordt vastgelegd.
Door een demissionair kabinet notabene….

Dinsdag 25 mei 2021 is het aan de Eerste Kamerleden om te stemmen over een wet die naar mijn mening de geschiedenis van Nederland voorgoed zal veranderen.
Het gaat hier om de tijdelijke wet testen Covid19; de wet die de testsamenleving legitimeert en zal zorgen voor de nieuwe medische apartheid en voor uitsluiting.
Het zal ervoor zorgen dat iemand met een test of een vaccin wel naar de bioscoop kan en iemand zonder positieve testuitslag of vaccin niet. We praten hier over gezonde mensen die moeten gaan bewijzen dat ze niet ziek zijn. Hoe ziek kan een systeem zijn?
Maar zoals we weten, politici luisteren niet! Horeca, musea, pretparken en het gehele MKB heeft het als een slecht plan bestempeld. Ondanks dit jaagde Hugo de Jonge er 925 miljoen Euro doorheen zonder aanbesteding. Hier zou hij normaliter jarenlang voor achter de tralies verdwijnen en nu gebeurt het gewoon.
In de Tweede Kamer hebben de volgende partijen ervoor gezorgd dat de test samenleving en daarmee de medische apartheid een stap dichterbij is gekomen: GroenLinks, Volt, D66, ChristenUnie, VVD en CDA.
De partijen die moeten gaan stemmen in de Eerste Kamer zijn:
50PLUS, CDA, CU, D66, Fractie Nanninga, Fractie-Otten, FVD, Groen Links, OSF, PvdA, PvdD, PVV, SGP, SP en VVD.
Wat kan je doen?

 1. Stuur alle Eerste Kamerleden een brief of een e-mail. Je kan de voorbeeld brief hier downloaden: https://bit.ly/armyoflove-nieuws. Je ontvangt ook meteen de link naar het excelbestand met alle e-mailadressen.
 2. Telefoonactie
  Op de lijst die je toegestuurd krijgt staan ook telefoonnummers (niet van iedereen). Hou het altijd beleeft en respectvol. Wij zijn de nette mensen. https://bit.ly/armyoflove-nieuws
 3. Zelf ga ik op persoonlijke titel naar het Plein in Den Haag op 25 mei as. Dan is nl. de Eerste Kamer aan de beurt om te stemmen.
  Wil je ons werk steunen, dan kan dat: https://gofund.me/d0b0c68e #eerstekamertestsamenlevingofgelijkheid

Weergaven: 0

5 gedachten over “De Laatste Kans”

 1. Beste Peter, de telefoon actie (2) is geniaal. Communicatie is de sleutel voor waarheidsvinding. Zo simpel maar ook zo essentieel. Op dit moment is in de telecommunicatie op dit moment alles een noodsituatie. Logisch omdat de economie nu draait om voorschotten van erfenisgeld. Banken zijn failliet.
  Internet DNS servers zijn nu doorgeschakeld en je link https://bit.ly/armyoflove-nieuws wordt nu naar een andere server gelinkt dan eergisteren. Ik krijg dit op mijn beeldscherm als adres: https://salsaventura.activehosted.com/f/284. Ik vertrouw dat dus niet.
  Met vriendelijke, Groet Bart Dooper

  1. Hallo Bart,
   Dat doorschakelen is heel normaal. Bitly https://bitly.com/ maakt de codes korter en stuur je dan door naar de juiste site. In dit geval is de link niet zo lang, maar soms kan dat wel meerdere regels bevatten. Het korter maken van code’s wordt al jaren toegepast, ook Google heeft so’n service. Er is niets mis mee. Ik heb een bericht op mijn email ontvangen met daarin de brief.
   Succes,
   Peter.

   1. Beste Veter,
    Bedankt voor je reactie.
    Waarom was eerst de telefoonlijst dan wel gewoon in beeld na het klikken van je link?
    Waarom moet ik nu eerst mijn E-mail invullen voordat ik mensen kan bellen?
    Waarom is de link gewijzigd?
    Waarom heb je me niet de telefoon lijst gemaild?
    Heb jij dit zo gewijzigd?
    Ben jij Peter?

    Met vriendelijke groet,
    Bart Dooper
    Google consent Telefoon: 06-21292192

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content