De Laatste Kans!

Een oproep aan Nederland om op woensdag 7 oktober 2020 naar Den Haag te komen. Op deze dag wordt de spoedwet in de Tweede kamer behandeld. Een dag later wordt daarover gestemd. Een meerderheid van zich volksvertegenwoordiger noemende leden van het parlement is voor deze wet, die het einde van de democratie in Nederland zal betekenen.

Een Reactie

De DDR(NL) in wording, met voorspraak van “Mutti” Merkel, oud DDR Politbureaulid en probeert nu de DDREU gestalte te geven.

IK BEN IN DEN HAAG , U TOCH OOK?? VECHT VOOR ONZE VRIJHEID!!!!!!

Dat hele klotenkabinet moet voor een volkstribunaal verschijnen en voor jaren achter de tralies verdwijnen. Het maakt me blij dat er zoveel zelfdenkende mensen zijn, De Stasi van onze DDR baas Rutte zal er wel weer een politiemacht tegenaan gooien en oude mensen in elkaar laten timmeren, maar de dag dat er aan hem word getimmerd is niet ver meer!!! Zojuist deed ik wat boodschappen en zie steeds meer “idioten” met mondkapjes op, dat is pas het echte NIET doordenkende deel van onze bevolking , “Wat de Main-Stream-Media zegt dat doen we”. Wat een verstandlozen individuen.

Kijk eens naar deze video en beluister hoe de wereld “genaaid” word !!!! https://www.youtube.com/watch?v=kr04gHbP5MQ&t=1290s&ab_channel=Dr.ReinerFuellmich

Is Gepland

Alles is al ruim 50 jaar geleden gepland. Scrol naar beneden voor de ‘Covid-19 map’ Daar staat alles in beschreven.
https://www.weforum.org/covid-action-platform Zie ook: https://youtu.be/X5lwCz1b714 Ze maken er geen geheim van.

Get the latest insights on the coronavirus and its effect on global health, the economy, and more.
https://www.weforum.org/covid-action-platform

Nederland is één van de initiatiefnemers van een grote Wereldwijde COVID19 oefening waarin we zijn beland en dagelijks deze desastreuze gevolgen van ondervinden.

Waarom zeg ik ‘oefening’ omdat dit alles beschreven staat in dit document van september 2019!

https://apps.who.int/…/annual_re…/GPMB_annualreport_2019.pdf

Een van de bedenkers van deze oefening is onze Minister Kaag (op blz 43 staat zij vermeld) en met de gevolgen van dit wereldwijd misdadig opgelegde ‘beleid’ hebben we nu dagelijks te maken! Wat er voor september 2020 door al deze landen gerealiseerd moet worden staat vermeld vanaf blz. 7..

In dit document staat een beleid beschreven waar 196 landen zich aan moeten houden en zij (dus ook NL) hebben zich hier aan gecommitteerd. Met een Pandemie krijg je dus een ‘New World Order’ die geregeerd wordt vanuit de WHO. NL gaat dan niet over zijn regels/beleid en grondwetten. Deze vrouw uit India legt dit heel mooi uit in een filmpje..

https://youtu.be/X7I5LzLgNSI

Dit is dan ook de echte agenda van deze misdadige NL’se regering. Zoals je in het document kunt lezen komt er op korte termijn ook een ‘tweede’ pandemie aan. Dit hoeft geeneens Covid 19 te zijn. Je zult als burger in alle vormen gedwongen worden aan dit beleid mee te werken omdat NL zich aan dit beleid heeft gecommitteerd, sterker nog ‘Kaag’ is zelfs één van de kwaadaardige bedenkers. Per jaar moet er 100 miljoen worden gestort in de pot van de WHO. Amerika heeft zich onlangs terug getrokken en NL (en Bill Gates) heeft dit gat meteen opgevangen door grote geld stortingen over te maken (waarvan ons eigen belastinggeld) De rest van ons NL’s regeringsbeleid op andere gebieden is de verdeel en heers tactiek.

Mensen zullen op allerlei gebieden tegenover elkaar gezet worden…of het nu milieu, stikstofbeleid, racisme, pensioenstelsel, immigratie of terrorisme is…ik heb hier zelf eens een stukje over geschreven..

https://www.facebook.com/100002710104526/posts/2577406355693009/?d=n .

Mijn enige hoop in dit alles is, dat mensen in ieder geval zich niet laten vaccineren. Vaccinatie kunnen ze nog niet afdwingen al zullen ze dit in de toekomst wel gaan proberen. Het zal nu worden gebracht onder de noemer van ‘vrijwilligheid’. Echter als je je niet laat vaccineren zal je niet kunnen deelnemen aan grote evenementen, je zult niet meer op reis kunnen (vliegen)..geen hypotheken meer kunnen krijgen etc etc. en dit alles omdat je als een ‘gevaar voor de samenleving’ wordt aangemerkt. Je krijgt een (bio) medisch paspoort namelijk waarin alles staat vermeld!
Ik zeg altijd tegen de mensen die zich zullen laten vaccineren: waarom ben je zo bang (als je gevaccineerd bent) dat ik mij niet laat vaccineren? Je bent dan zelf toch veilig als je gevaccineerd bent?
Ze komen dan alleen aan met het argument dat ik anderen, die niet gevaccineerd zullen zijn, in gevaar zou kunnen brengen. Ik raad iedereen aan deze documentaire over vaccinaties (NL ondertiteld) te kijken…hij slaat de spijker op zijn kop! https://www.facebook.com/100002710104526/posts/2642798319153812/?d=n

Ik hoor veel mensen in mijn omgeving zeggen: Gerard maak je niet zo druk, het zal vast wel goed komen. Zoals velen mij zullen kennen stel ik dan de wedervraag…Wat is mijn belang in dit alles? Wat voor voordeel zou ik uit mijn boodschap kunnen halen?

Zoals jullie weten heb ik op 20 juni 2020 een mail gestuurd naar alle politieke partijen in de 1e en 2e kamer in Nederland, met daarin een brief gericht aan Minister de Jonge. Een kopie van deze mail (met daarin de brief Van de Jonge) heb ik daarbij naar alle kranten in NL gestuurd. Deze mail zal ik onder deze post nog een keer plaatsen (helaas kan ik de brief aan De Jonge er niet bij plaatsen omdat Facebook dit niet toelaat).

Ben je benieuwd naar de reacties? Het waren er géén….0! Gek hé? Mijn inziens zijn veel media vormen en NL partijen in handen van de Deep Staat. Sterker nog; mijn e-mail box van waaruit ik deze berichten heb verstuurt heeft heel veel ‘kuren’ gekregen.

Ik waarschuw dus alleen maar: open je ogen en ga op onderzoek! Laat je niet als een schaap naar de slachtbank voeren. Mocht je de brief, die ik aan minister de Jonge heb geschreven, willen inzien dan kun je me benaderen, dan stuur ik hem persoonlijk naar je op.

Facebook laat het niet toe dat ik deze brief hier plaats. Het is een Word document. Mochten filmpjes van deze post niet opstarten..kopieer dan de hyper-links naar een ‘gewone’ browser omdat Facebook je belet om sommige informatie in te zien en censureert op allerlei mogelijke manieren de vrije boodschap.

Hieronder is mijn mail naar de de partijen van de 1e en 2e kamer:

Van: Gerard Le Noble
Verzonden: vrijdag 19 juni 2020 11:00
Aan: cda.publieksvoorlichting@tweedekamer.nl; cda@tweedekamer.nl; cda@cda.nl; groenlinks@tweedekamer.nl; groenlinks@eerstekamer.nl; vvdvoorlichting@tweedekamer.nl; info@vvd.nl; pvv.pers@tweedekamer.nl; pvv.publiek@tweedekamer.nl; info@d66.nl; sp@sp.nl; kamer@sp.nl; eerstekamer@sp.nl; voorzitter@pvda.nl; j.kerstens@tweedekamer.nl; l.asscher@tweedekamer.nl; bestuur@christenunie.nl; christenunie@tweedekamer.nl; info@christenunie.nl; info@partijvoordedieren.nl; peter.schalk@eerstekamer.nl; diederik.vandijk@eerstekamer.nl; c.vdstaaij@tweedekamer.nl; info@bewegingdenk.nl; info@50pluspartij.nl; 50PLUS@TweedeKamer.nl; partij@fvd.nl; pers@fvd.nl; h.krol@tweedekamer.nl; w.vhaga@tweedekamer.nl


Onderwerp: In wat voor wereld wilt u leven?

Geachte (kamer)leden van de diverse fracties:

Een essentieel onderdeel van ons hedendaagse begrip van democratie is de ‘Trias Politica’. Een belangrijk onderdeel van de democratie is de scheiding van machten. De wetgevende macht, de uitvoerende macht en de rechtsprekende macht. In een goede democratie zijn deze machten nooit in de handen van dezelfde persoon of instantie. Door deze machten over verschillende personen of instanties te verdelen ontstaat er een systeem van ‘checks and balances’: door wederzijdse controle houden de machten elkaar in balans.

Door het ‘gevaarlijke’ COVID19 virus zie ik met lede ogen aan dat deze scheiding van machten aan het vervagen en verdwijnen zijn en dit verontrust mij zeer. Het begint zulke ernstige vormen aan te nemen dat de hiervoor genoemde ‘Checks’ er inmiddels al nauwelijks meer zijn. Had ik voor het Coronavirus nog de overtuiging dat de checks and balances er waren, die overtuiging heb inmiddels niet meer en dat maakt mij bang…doodsbang!

Ik mis de ‘checkes’ in de 2e en 1e kamer over het regeringsbeleid t.a.v. COVID19. Ik mis het geluid hiervan in de door de Nederlandse Omroepen uitgezonden programma’s, ik mis de ‘checks’ van journalisten in de kranten, op de radio en social media. Het beangstigt mij dat andersdenkende hoogleraren/medici en huisartsen het vrije woord niet meer krijgen t.a.v. dit overheidsbeleid. Zij worden verbannen naar het internet om daar hun boodschap nog te kunnen verkondigen/uitdragen. Maar ook daar reikt de sterke arm van de overheid inmiddels al, die zijn burgers wil beschermen voor ‘nep-nieuws’. Geposte artikelen, filmpjes en documentaires op Facebook, Twitter en YouTube worden aangeduid als ‘fake’, niet in hun beleid passend, of worden, zonder de burger daarvan in kennis te stellen verwijderd. Grote zoekmachines als Google ondermijnen de vrije geest van burgers, door gevraagde informatie manipulatief te sturen.

Inmiddels zijn al ‘ondergrondse’ social media platvormen opgericht om maar het vrije woord te kunnen verkondigen. Het beangstigt mij allemaal en doet mij sterk denken aan een duistere periode in onze geschiedenis waar ik liever niet aan denk maar inmiddels wel het gevoel heb, dat ik er middenin zit. Vrijheid is een groot goed en daar hebben veel mensen hun leven voor gegeven. Nu geven veel ouderen hun leven, voor wat?

Om mij heen zie ik een maatschappij ontstaan van onrust, afstandelijkheid en angst voor elkaar. Je bent vóór of tegen mij. Het is een pandemie op aarde aan het worden. Ik zie een overheid die tegenstellingen aanwakkert om groepen mensen tegenover elkaar te zetten door antiracisme discussie aan te wakkeren en daarna burgers ontredderd achter te laten: Wat is nu het gevaar/kwaad? Corona; Racisme; Klimaat?

Ik zie mensen om mij heen hun ogen sluiten en hun hoofd afwenden. Ik word elke dag banger en benauwder. ‘Onwetendheid is een keuze’, zeg ik altijd, maar oh mijn god, wat zou ik graag mijn ogen willen sluiten en mijn hoofd afwenden voor het gevaar; maar zo zit ik niet in elkaar. Er is een zeer gevaarlijke beweging gaande in onze maatschappij die een bedreiging is voor onze democratische rechtstaat. In wat voor wereld wilt u leven?

Ik wens u veel kracht en wijsheid toe in deze donkere dagen en die nog komen gaan! Bijgaand stuur ik u mijn brief aan de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, De Jonge. Het gaat u goed!

Met vriendelijke groet,

Gerard Le Noble

Rockefeller Playbook

From the Rockefeller playbook –

1st Phase : Create and release a super contagious but low-mortality rate virus. Have the media cause mass hysteria about it by blowing death counts out of proportion by falsifying death certificates, by using pre-contaminated test-kits, double counting/testing and classifying most non related deaths as COVID-19. A lockdown (total of about 3 months slowly extended over time in multiple intervals) will condition the population to live under draconian measures/restrictions and repeatedly echo that a vaccine is needed. Actively suppress protests and isolate instigators with severe financial/judicial penalties. Keep up the quarantine as long as possible to destroy the regions economy, break down the supply chain to cause food shortages, civil unrest and more protests. Eventually end Phase 1 lockdown when public push-back is increasing. Clearly state on MSM that ending this lockdown might be too early but allow it anyways.

2nd Phase : The lockdown, fear and social distancing will steadily compromise the populations immune system, amplified by wearing masks, longer wifi/5G exposure indoors, by diminished exposure to sunlight, fresh air, healthy bacteria and the absence of intimacy and healthy food supplies. When people re-emerge into society more people will fall ill, which will be blamed on COVID-19 and again be emphasised by MSM. Bring up the potential need for a second lockdown, backed-up by overhyped numbers of infection towards august 2020. This will all occur before the vaccination is ready, to justify it. Around October-November a longer (6+ months) and more potent lockdown will follow until everyone takes the vaccine. This time penalties for civil disobedience are increased and fines are replaced with jail-time. Blame the protesters for the second wave. Set up more check-points with military assistance, introduce mandatory Track&Trace apps and take control over food-/gas supplies and services to which civilians now need permission to access. Keep extending the lockdown, degrading the supply chain and amplify food shortages. Quell any public outrage using extreme action and force and single out opposition leaders as public enemy number one. Roll out large scale vaccination program and make health certification mandatory and a prerequisite for entering the new normal. The minority that defies the agenda will be denied access to work or supplies and not be allowed to travel.

3rd Phase : In case the majority of people resist the vaccine, a weaponized SARS/HIV/MERS virus will be released with a 30%+ higher mortality rate than COVID-19 and again be blamed on protesters. This will be the ultimate push for everyone to accept the vaccination, and the rules within the new system. A cryptocurrency system (International Patent: wo/2020/060606) will be implemented in combination with digital ID2020 monitoring body activity, human behaviour and willingness to submit using food/shelter/water as a weapon of enforcement in the new economic system. Basically: do what we want and get rewarded with credits and obtain privileges or go against the system and get penalised and lose access to necessary means to survive.

PS: This is just their plan; the outcome is 100% up to us!!!

Weergaven: 14

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content