Marsen van Zaterdag en Zondag

Er werd door Police For Freedom op zaterdag 12 juni in Apeldoorn een massale demonstratieve mars georganiseerd. Voor het eerst in haar bestaan kreeg de organisatie van de Gemeente Apeldoorn toestemming en werd deze door de politie begeleid. Dit keer dus geen puzzeltocht naar de locatie, zoals bij eerdere marsen. Naar schatting kwamen zo’n 10.000 mensen voor de protestmars naar de Asselsestraat bij het Orderbos. Pieters News Net maakte live een reportage. Duurt vrij lang want deze is van begin tot het eind.

12-6-2021 Police for freedom Apeldoorn demo PNN Live stream

En nog een van Moet je Horen TV

Amsterdam

Een dag later op 13 juni 2021 werd er in Amsterdam is geen ‘koffie gedronken’, maar een protestmars gelopen, Verzameld werd er vanaf het Olympisch Stadion. Op hun poster stond ‘gratis parkeren’, maar dat zal dan wel enkel voor de P+R-reizigers zijn geweest. Verder zij er in de buurt alleen betaalde parkeergarages. Toch was ook hier een grote groep deelnemers (2000?) die de wandeltocht liepen. Deze ging ook langs het Museumplein die een nieuwe grasmat krijgt. Ook deze mars was goedgekeurd en de politie liep mee, Weer was PNN aanwezig en de reportage staat hieronder.

13-6-2021 demo mars Amsterdam PNN Live stream Olympisch stadion

Ontvolking?

De geruchten worden steeds sterker. Of het waar is mag u voor uzelf uitmaken. Het volgende bericht is nogal onheilspellend.

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content