De Modderhelden in Park Waterland

De modderhelden van Nissewaard gingen op de laatste woensdag van de maand juni naar Park Waterland vlakbij de Sterrenwacht ´Tweelingen´ in Spijkenisse.

Modderheld SKS Alles Kids 2018

Daar werd voor het derde jaar op rij op 27 juni 2018 het oostelijke deel van het Park Waterland omgetoverd tot een heus modderparadijs met een ‘modderparcours’. Via dit parcours werden kinderen van 3 tot en met 12 jaar uitgedaagd om te springen, rennen en kruipen door de modder en het nemen van diverse obstakels. Met dank aan de brandweer uit Spijkenisse die hun best hebben gedaan om de baan lekker modderig te maken. Een team van 10 enthousiaste brandweermannen met twee wagens hebben SKS Alles voor Kids ´uit de brand´ geholpen.

Modderheld obstakel run

Deze obstakel run was voor kinderen met een A-diploma en dichte schoenen waren hier verplicht in verband met dieper water. Ren of kruip door de modder en over obstakels heen. Op deze uitdagende baan die speciaal voor kinderen was ontworpen mochten ook de ouders samen met hun kind(eren) over de Modderheld baan. Dubbel plezier dus!

Mini-Modderheld Baan

Voor de jongere kinderen was er een speciale Mini-Modderheld Baan gemaakt, met verschillende modderbadjes.
Omkleden kon in de daavoor geplaatste tenten, zodat de ouders en kinderen schone kleren kunnen aantrekken.

 Druk

Meer dan 500 kinderen en ouders hadden zich van te voren opgegeven. De belangstelling voor dit gratis evenement was echter veel groter dan vorig jaar. Maar toen regende het ook pijpenstelen.

Rennen, kruipen, het nemen van diverse opstakels, niet alleen de kinderen. Ook ouders deden mee.

Al met al een zeer geslaagde middag in Park Waterland georganiseerd door SKS Alles Kids.

Weergaven: 1
Scroll naar boven
Skip to content