De verboden manifestatie

Van “Vrouwen voor Vrijheid” ontving ik het volgende bericht:

De Verboden Manifestatie

Onze manifestatie ‘Shaping our Future’ kan niet legaal plaatsvinden aanstaande zondag.

Na weken van voorbereiding en contacten met vele gemeentes, blijkt dat het houden van een manifestatie met meer dan 100, op een enkele plek 500 mensen, niet is toegestaan.

Op basis van ‘gevaar voor de volksgezondheid’ en ‘gevaar voor de openbare orde’, krijgen we keer op keer een beperking waar wij niet in mee kunnen gaan. Een onderbouwing hoe buiten samen komen een gevaar is voor de volksgezondheid vragen wij steevast, maar ontvangen we niet.

Het is zuur, maar we zien het ook als een kans. Een kans om te laten zien wat er in Nederland gebeurt. Zodat nog meer mensen op staan voor onze vrijheid en gezondheid. Zoals jullie van ons gewend zijn, geven we niet op en blijven we kijken naar wat wél kan. We zorgen dat de boodschap van onze sprekers op een krachtige manier naar buiten komt. Daarover volgt spoedig meer info.

Aanstaande zondag sluit een deel van Vrouwen voor Vrijheid aan bij de mooie bewegingen die in het land ontstaan. We weten dat veel van jullie uitkeken naar de manifestatie, ook om met elkaar te verbinden. Het is vooral belangrijk dat we zondag op eigen kracht precies dat gaan doen wat we van plan waren.

Dus ook nu we niet georganiseerd door VvV samen kunnen komen, roepen we op om dezelfde inspanning te leveren en die dag iets op dit vlak te ondernemen, in jouw familie, in je dorp of in een stad.

Dank voor al jullie steun en: ‘It ain’t over till its over’. Wordt vervolgd…

Huisarts Schrijft aan de politie in Amsterdam

Bericht van een Politieagent

‘Tirannie eindigt zodra de politie het volk gaat verdedigen tegen corrupte regeringen’

Gekopieerd van Facebook

“Ik werk niet bij de politie om hard tegen mensen op te treden die normaal menselijk gedrag vertonen”
Gisteren waren we weer op het Museumplein.
Omdat het nodig is.
Omdat we onze stem tegen deze onmenselijk buiten proportionele maatregelen moeten laten horen.
En ook gisteren eindigde dit weer in en buiten proportionele belachelijk inzet van politie en ME.
Vele politie en ME bussen, politiehonden, politiepaarden en 2 waterkanonnen werden ingezet tegen vreedzame demonstranten met ballonnen, spandoeken, hartjes en gele paraplu’s.
Wij gingen zitten en bleven zitten.
Het mooie was dat dit keer de zittende vreedzame demonstranten niet in elkaar werden geknuppeld of werden platgespoten door het waterkanon met rioolwater (alles in het kader van de gezondheidszorg). Ze kregen opdracht om om de zittende demonstranten ‘voorwaarts’ te gaan.
Er komt een kanteling en ik kan mij ook goed voorstellen dat het moeilijk is om als agent of ME-er ’s avonds jezelf in de spiegel te kijken nadat je vreedzame demonstranten geweld aan hebt gedaan. Zeker omdat jij ook moet inzien dat er veel niet klopt aan de maatregelen en dat het middel erger is dan de kwaal. Want jij staat aan de deur bij het toegenomen huiselijk geweld en de toegenomen aantal zelfmoorden. En dan is de faillissementsgolf nog niet eens begonnen.
Maar jij bent als agent of ME-er ook de sleutel in dit geheel.
Veel mensen zijn de maatregelen zat maar durven zich niet uit te spreken uit angst voor politie aan de deur, geweld tijdens demonstraties of boetes.
En jij bent als agent of ME-er degene die dit handhaaft.
Het is triest dat mensen niet voor hun mening uit durven komen uit angst voor de handhaving, in Nederland.
Vooral dat…… In Nederland…….
Als jij dit niet meer doet dan zal je zien dat er veel meer mensen durven opstaan.
Deze agent in het artikel hieronder op Nieuws.nl spreekt zich anoniem uit en zegt hele mooie dingen:
“Als de massa die opstaat te groot is, dan is het klaar”
“Het voelt heel onnatuurlijk om maatregelen te handhaven die tegen het principe van normaal menselijk contact ingaan. Dat vond ik toen en dat vind ik nog steeds lastig. Iedereen heeft recht op een vrij leven. Zeker omdat de wetenschappelijke onderbouwing van al deze maatregelen aan alle kanten rammelt. En het wordt alleen maar erger, tot op de dag van vandaag. Je moet mensen niet verbieden om na negen uur de straat op te gaan. Ik ben tegen de avondklok. Dat is een compleet gestoorde maatregel.”
“Ik heb nog geen dingen gedaan waarbij ik mezelf niet in de spiegel kan aankijken. Ik ben geen ME’er die tegenover demonstranten staat. Ik werk niet bij de politie om hard tegen mensen op te treden die normaal menselijk gedrag vertonen. Ik wil een bijdrage leveren aan de veiligheid van onze samenleving en ik wil hulp bieden aan mens en dier. Rustige demonstraties moeten worden gefaciliteerd, niet worden beëindigd. Zo staat het beschreven bij ons, dat is een afspraak. Wij zien toe op een ordelijk verloop. Waar het nu op lijkt, is dat in opdracht van een burgemeester, pleinen worden schoongeveegd omdat de aard van de demonstratie mogelijk niet getolereerd wordt door de regering.”
“Er zijn beelden waar ik me voor schaam. Ik weet vanuit eigen ervaring dat bij een videofragment de nodige context soms ontbreekt. Maar als ik naar een livestream kijk en mensen rustig op een plein zie staan, waar dan vervolgens mijn collega’s met paarden doorheen walsen, vraag ik me af waar dat voor nodig is.”
“Als de massa die opstaat te groot, is dan is het klaar. Ik vind de gezelligheid en de drukte de laatste tijd in de parken in Amsterdam een goed voorbeeld van hoe het zou moeten. Je merkt dat mensen het spuugzat zijn. Dat soort situaties hebben we meer nodig de komende tijd. Als 17 miljoen mensen gaan opstaan en zeggen: het is nu mooi geweest, dan is het ook zo. Dan kunnen wij van alles willen, maar gaat het ons niet lukken om dat om te buigen, al zouden we willen. Het is de hoogste tijd om met aandacht voor de kwetsbaren weer te gaan leven in vrijheid.”
Lees meer in dit artikel.
https://nieuws.nl/…/ik-werk-niet-bij-de-politie-om…/
P.S. Voor de politie en het NCTV die altijd met mij mee leest:
Kun jij jezelf ’s avonds echt in de ogen kijken?
Is de wereld waar we nu in zitten ook de wereld waarin jij verder kunt leven? Waarin je jouw kinderen wil laten opgroeien?
Of vind jij dit echt een geweldige periode waar jij lekker de macht kunt uitoefenen?
Realiseer je dat we nu nog maar aan het begin staan van een periode die nog 10x of misschien wel 100x erger gaat worden.
En ja, ik ben zo’n wappie maar wel 1 die vanaf vorig jaar april al heeft voorspeld wat er nu gebeurt….
Toen kon je niet openbaar zeggen dat er een vaccinatiepaspoort zou komen en dat er mensen uitgesloten zou worden.
Toen kon je het niet hebben over Build Back Better.
Toen kon je niet vertellen dat mensen in hun eigen huizen zouden worden opgesloten 33% van de dag…
Dus realiseer je dat de wereld die wij jullie schetsen wel eens waarheid zou kunnen worden en dat jij degene bent die hieraan hebt bijgedragen of nog verder bijdraagt.
Ook jij kunt een stukje geschiedenis schrijven door te zeggen:
GENOEG = GENOEG

Van Mordechai Krispijn

Over Testen (kopie van Facebook)

Ik werd zojuist gebeld door een Facebook fan en die wordt lastig gevallen door zijn werkgever om een test te laten doen. Nu heeft hij al een keer een test laten doen maar nu wil de werkgever nogmaals dat hij een test laat afnemen. Ik vertelde hem dat ik de werkgever een brief zou schrijven. Terwijl ik hem vertelde wat ik, in zijn situatie, in de brief zou schrijven dacht ik ‘in de tussentijd kan ik die brief net zo goed zelf even voor hem schrijven’. Bij deze… Let wel… Ik beweer niet dat dit de beste brief is, dit is wat IK zou schrijven en ik hoop dat een ieder hier zijn/haar voordeel mee kan doen. Heb jij een aanvulling, toevoeging, wijziging, een betere brief… stuur het naar mordechai@lijst30.nl en we komen daarmee vast tot de best mogelijke versie….

Beste werkgever,
Allereerst bedankt voor het feit dat u zich zorgen maakt om mijn gezondheid. Ik wil dat u weet dat ik dit ontzettend op prijs stel.
U heeft mij verzocht om mij te laten testen op Corona met de inmiddels bekende PCR test. Nu bestaan er nogal wat misverstanden over deze test dus heb ik zelf wat onderzoek gedaan bij het RIVM, de Raad voor de Volksgezondheid en ook de WHO. Hieronder mijn bevindingen:
• De PCR test is alleen bedoeld voor personen met klachten. Asymptomaten (personen zonder klachten) hoeven niet getest te worden. Ook onze demissionair minister president Rutte heeft dit onlangs bevestigd. http://bit.ly/3kyOGd6
• De PCR test behoort altijd te worden uitgevoerd in combinatie met een diagnostische test door een arts. Dit wordt ook duidelijk in de gebruiksaanwijzing van de PCR test vermeld. Zonder deze diagnose van de test, heeft een aparte PCR test dus geen waarde: https://artsencollectief.nl/pcr/
• De PCR test is een invasieve test. Die betekent dat het lichaam wordt binnengedrongen om deze test af te nemen. Dit is een medische handeling waarmee invloed wordt uitgeoefend op mijn privacy en lichamelijke integriteit.
Ik wil u nogmaals bedanken voor uw goede zorgen maar zoals u wellicht begrijpt zie ik, gezien ik geen klachten heb, geen noodzaak om deze test af te laten nemen.
Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en kijk uit naar een soepele voortgang van onze arbeidsrelatie.

Met vriendelijke groet,

……………………………

Natuurlijk hangt hierna alles nu af van de reactie van de werkgever.

Bericht van Facebook 1 maart 2021

Door Ruud van Lent

Beste mensen,
Ik stond voor een moeilijke keuze, want ik had een uitnodiging gekregen voor een vaccinatie met AstraZeneca. Het afgelopen jaar ben ik best gezond doorgekomen en voor de inenting was ik kerngezond. Na veel wikken en wegen heb ik toch de inenting gehad. Met enorme spijt, want de bijwerkingen waren behoorlijk ziekmakend. Ik kreeg een paar uur later ineens een soort epileptische aanval. Eerst enorm rillen en toen schokken. Ik werd door mijn vrouw geholpen tot rust te komen. Een half uur later steeg mijn koorts ineens van 37 naar 39 graden. Overal pijn. De dag erna was ik moe en had spierpijn. De koorts was gezakt naar 38 graden. Pas weer een dag later kon ik gewoon opstaan, maar moe en spierpijn.
Na onderzoek en noodoproep naar huisartsenpost kreeg ik de indruk dat dit erg veel voorkomt bi AstraZeneca. Het zijn de bijwerkingen. Ik ga zeker niet voor de tweede prik . Ik was gezond en voel me nu ziek. Normaal heb ik nooit last gehad voor welke prik dan ook. Dit is echt troep, moest verboden worden. Ik hoop dat ik geen blijvende klachten houd en dat mijn leven daardoor op de kop ligt, want helaas dat weten ze namelijk nog niet.
Iedereen is gewaarschuwd: als je gezondheid je lief is neem geen AstraZeneca. 1 op de 3 personen wordt getroffen door bijwerkingen, staat op internet.

En Verder …..

Dit soort berichten blijven maar komen. Dit waren er maar een paar. Ook op YouTube zijn regelmatig, bijna dagelijks, nieuwe verslagen en opinies te zien. Het is teveel om dat allemaal hier nogmaals te publiceren. Ik verwijs jullie dan ook naar die kanalen. een opmerking wil ik nog wel maken ….. Viruswaarheid is weer eens verwijderd van YouTube. Zij hebben nu weer drie nieuwe kanalen geopend. Dit om hun livestreams door te blijven geven. Kijk op hun website voor de URL’s. Deze veranderen nogal eens.

Weergaven: 1
Scroll naar boven
Skip to content