De Waanzin Groeit in Nederland

Het is 8 juli 2020 en het verzet tegen de regeringsmaatregelen groeit. Boeren boos om opgelegde maatregelen die hun vee schaden. Burgers die het meer dan zat zijn met de opgelegde beperkingen van hun vrijheid. Volgens velen leven we inmiddels al in een politiestaat. Hieronder enkele verzamelde video’s en artikelen.

De luie media

Hoe vertel je een boodschap

Kijk; dit is hoe je een context creëert door de boodschap op een bepaalde manier te presenteren.

Het 1ste voorbeeld hanteert de mainstream media. De tweede hanteer ik.

De eerste presentatie zorgt voor bange mensen – wat zij zichzelf aandoen omdat ze alleen het nieuws tot zich nemen vanuit de mainstream media inclusief de manipulerende manier van presenteren.

De tweede zorgt voor rebellie. Dat laatste is mijn gevoel t.a.v. de corona scam. Ik wil niet meewerken aan de waanzin (het is verschrikkelijk mis in de wereld zolang covidje19 onder ons is!! Vaccineer je zodra dit kan! Houd afstand! Sluit jezelf op t.b.v. die massa’s mensen die er anders aan onderdoor gaan! Verklik mensen die de maatregelen negeren!) maar wil mijn ding doen. Gewoon zoals wij al duizenden jaren doen; besmet worden (door welk virus dan ook), ziek worden, immuunsysteem wordt getriggerd, ik word weer beter. De wereld draait weer door.

Willem Engel gaf een live update via Facebook

Woensdag 8 juli 2020
De onderwerpen: 3 ZEER ZORGELIJKE PUNTEN

  1. Tientallen boeren inclusief hun KINDEREN en DE VRIJE PERS opgepakt door honderden ME-ers en politiemensen in Assen. Als je kunt steun de boeren! Zorg dat je het patroon ziet van deze zeer opmerkelijke gang van zaken.
  2. Let op! De aangepaste corona spoedwet lijkt er in de komende week tijdens het zomerreces doorheen gedrukt te worden. Let op mensen! Wees superkritisch. De regering heeft haast…..blijkbaar.
  3. Corona-app gaat vandaag toch in de lucht – test in Drenthe. Wet erdoorheen gedrukt – toch gegevens gedeeld.

OPROEP AAN:

  • Alle advocatenkantoren – Dit is het moment dat je op moet staan. Hoeveel onrecht moet er nog gebeuren? Wat er nu gebeurt is de voorbode van een dictatuur. Steun de burgers!
  • Journalisten – we hopen dat jullie wakker zijn geworden. We streven allemaal naar hetzelfde > eerlijkheid, openheid en democratische rechtsstaat. De brief staatsgeheim van Hugo de Jonge zorg dat deze openbaar wordt!!

AGENDA:
-Donderdag 9 juli 20:00: Zoom meeting 20:00uur over de media: met een bekende hoofdredacteur:

-Vrijdag 10 juli 19:30-22:00: Sluit je aan bij het gebed op het Malieveld. Viruswaanzin is erbij.

Meer info op de website van Viruswaarheid.nl

Over Vaccins

Romy Quint: GEABORTEERDE FOETUSSEN GEBRUIKT VOOR CORONA VACCIN?

Het #AstraZeneca #coronavaccin wordt gekweekt op cellijnen die afkomstig zijn van een geaborteerde foetus. Daardoor is het vaccin ‘vervuild’ met menselijk DNA, d.w.z. erfelijke codes die afkomstig zijn van de cellijnen van de foetus waarop de het vaccin gekweekt wordt. Recentelijk is nogmaals naar buiten gekomen dat er grote risico’s kleven aan het injecteren van ‘foetaal DNA’. Theresa Deisher schreef een open brief aan wetgevers en burgers om ons hiervoor te waarschuwen.

WIE IS THERESA DEISHER?

Dr. Deisher is een regulier opgeleide wetenschapper. Zij is cum laude afgestudeerd aan Stanford University en behaalde haar Ph.D. in Molecular and Cellular Physiology van de afdeling Molecular and Cellular Physiology, Stanford University. Haar baanbrekende onderzoek heeft ertoe geleid dat zij 23 medische patenten op haar naam heeft staan. Nadat zij meer dan 20 jaar werkzaam is geweest in de farmaceutische industrie, richtte zij een ‘non-profit’ instituut op. Het Sound Choice Pharmaceutical Institute (SCPI). Onder haar leiding voeren tientallen wetenschappers onderzoek uit naar DNA-mutaties, stamcellen, kanker, autisme spectrum stoornissen, en mogelijke ziekte-veroorzakende gevolgen van het injecteren van foetaal-DNA, vervuilingen, en retrovirussen in baby’s. Voor meer info zie onderstaande links.

EEN ANDER GELUID

Dr. David Prentice, Vice President and Research Director van het Charlotte Lozier Institute zegt dat “geen van de voorgestelde vaccins of behandelingen gebruik maakt van vers afgebroken foetaal weefsel.” En wat betreft vaccins en cellen van geaborteerde kinderen zegt hij: ‘De besmette cellen zelf zitten in geen enkel vaccin’. ‘In plaats daarvan worden de cellen gebruikt als fabrieken om het dragervirus te produceren, en het zijn het dragervirus of stukjes DNA die in het vaccin worden gebruikt.”

Wat zeker is, is dat vaccins kunnen worden gemaakt zonder gebruik te maken van foetale cellijnen en dat de lichamen van geaborteerde kinderen niet nodig zijn voor medisch onderzoek en vooruitgang – zelfs niet tijdens de COVID-19-pandemie.

Wat dit onderwerp betreft komt vaak de reactie dat deze foetussen in de jaren 80 al geaborteerd zijn. Maar dit klopt niet, ook in 2015 zijn er nieuwe cellijnen ontwikkeld. Zie https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4526020/

Persoonlijk zou ik (naast alle ingredienten!) graag willen weten weten waarom Hugo de Jonge niet heeft niet gekozen voor een ander vaccin, waarbij geen menselijk weefsel gebruikt wordt?

Waarschuwing: de korte youtube videos van Dr Deisher, Marcella Piper-Terry en Stanley Plotkin bevat voor sommigen schokkende informatie.

https://www.sciencemag.org/

https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinati…/wat-zit-er-in

https://stichtingvaccinvrij.nl/open-brief-aan-wetgevers-en…/

https://www.soundchoice.org/open-letter-to-legislators/

Dr Deisher: https://youtu.be/oIveQSTqRV4

Follow-Up On a Shocking Video

https://childrenshealthdefense.org/…/robert-f-kennedy-jr-q…/

Stanley Plotkin: https://youtu.be/_9c7ijoLHCQ over human DNA vanaf 3 min

Marcella Piper-Terry

U bepaalt zelf maar of u deze informatie wilt zien en horen. Delen mag.
Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content