De Waarheid Verboden

Ok jullie hebben wat berichten gemist de laatste tijd. Ook ik wordt wel eens ziek. Dat is de reden dat ik niet bij de laatste demonstraties was. Het valt niet mee om in deze chaotische tijd de juiste en correcte informatie te verspreiden. Sinds het escaleren van de oorlog in de Oekraïne. (Deze was in het oosten al ruim 8 jaar aan de gang) Het over en weer weigeren en blokkeren van objectieve informatievoorziening maakt het nagenoeg onmogelijk om een objectief oordeel te vormen.

Nederland

In Nederland is het niet veel beter. Denken veel mensen dat met de versoepelingen van 25 februari een einde is gekomen aan de coronamaatregelen. Vergeet het maar! Het is slechts een pauze. Want op 1 maart, vier dagen na (!) de versoepelingen, is de spoedwet alweer verlengd. De spoedwet is de gereedschapskist van het kabinet voor de maatregelen. Er komen ook nieuwe investeringen voor de corona-app. De maatregelen zijn dus niet geëindigd!

Schadelijke Effecten

De coronamaatregelen zijn heel schadelijk voor ons land. Er wordt aangestuurd op vaccinatie. Steeds meer informatie komt naar buiten over negatieve gevolgen van de vaccinaties. Ze zijn zo snel uitgewerkt, dat je binnen enkele maanden al weer een booster moet halen. Anders werkt het niet?

´De maatregelen ook nog eens discriminerend. Ze maken onderscheid tussen mensen die zelf de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid nemen en mensen die dat aan de overheid overlaten. Dit is in strijd met nota bene het allereerste artikel uit onze grondwet. Een wet die de Tweede Kamer moet bewaken! We hebben het hier dus over schending van de mensenrechten.

En dan is er de aanslag op onze portemonnee. Alle coronamaatregelen tot nu toe hebben ruim € 4.500 per Nederlander gekost. Een gezin met twee kinderen heeft in twee jaar dus al een auto aan de coronamaatregelen geofferd. En met de oorlog gaan de onkosten voor vervoer, energie en levensonderhoud enorm omhoog. …………………….

Guido Weijers gecensureerd

Overgenomen bericht van Vrouwen voor Vrijheid.

Guido Weijers – Manifestatie Vrouwen voor Vrijheid. Amsterdam, 30 januari 2022

Het was een grote verrassing dat Guido Weijers kwam spreken op ons podium!

In de afgelopen twee jaar heeft hij zich eindeloos ingezet om te laten zien dat de theaters open kunnen blijven op een veilige en verantwoorde manier, zonder uitsluiting.

Een nog grotere verrassing was dat van Youtube het bericht ontvingen dat de video van ons kanaal verwijderd is.

Youtube geeft daarbij als reden aan: Youtube staat geen content toe waarin expliciet WHO en/of overheidsmaatregelen en richtlijnen rondom social distencing en zelfisolatie ter discussie gesteld worden wat er toe kan leiden dat mensen deze richtlijnen niet meer opvolgen.
Toen we de video op Bitchute wilden uploaden werd daar zelfs ons kanaal verwijderd!
Guido stelde de vraag of we massaal willen blijven leven in angst of bereid zijn het leven ten volle te beleven. Wij weten het antwoord wel! En blijkbaar is dit gevaarlijke content, dus zeker een aanrader om te kijken.

De video is op hun site te zien: https://www.vrouwenvoorvrijheid.com/post/guido-weijers-gecensureerd

Andere VvV kanalen: https://shor.by/ZqnA Donaties helpen ons deze podia te faciliteren.

Op Zoek Naar De Waarheid

De première in het Amsterdamse Tuschinski werd vanwege ‘ophef’ geschrapt, maar vanaf vanavond om 20:00 uur is hij integraal te bewonderen op blckbx, de spraakmakende documentaire Gideon: Op zoek naar de waarheid. Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren doorbreekt de censuur en laat vermaarde nationale en internationale wetenschappers, met een afwijkende visie, vertellen hoe zij tegen de coronacrisis aankijken.

Deze indrukwekkende reportage van de Oostenrijkse zender ServusTV werd eerder door YouTube verwijderd, maar is nu gelukkig te zien bij blckbx , Cafe Weltschmerz en hier.

Zoektocht naar antwoorden
Gideon: Op zoek naar de waarheid neemt je mee met Van Meijeren op zijn zoektocht naar antwoorden op deze en meer vragen over de coronacrisis. Vragen die leven bij de bevolking, maar waarop hij, en daarmee de mensen in het land, geen antwoord krijgen in de Tweede Kamer. Een plek waar Van Meijeren zich naar eigen zeggen vaak voelt als een ‘roepende in de woestijn’. Waar hij geen antwoord krijgt op zijn ’terechte prangende’ vragen. Waar hij in plaats daarvan steevast wordt geframed en afgerekend om de vorm, wat iedere vorm van democratisch debat bij voorbaat onmogelijk maakt.

Ministerie weigert te antwoorden
Begin oktober vorig jaar stelde Van Meijeren zestig Kamervragen over het coronabeleid. De vragen gingen onder meer over de wetenschappelijke onderbouwing, het experimentele karakter van de vaccins en de niet onderzochte lange termijn bijwerkingen. Maar ook over het nut van de QR-code en de maatschappelijke ontwrichting en polarisatie die daardoor zijn veroorzaakt. Omdat het ministerie al maandenlang weigert om zijn antwoorden te beantwoorden, startte Van Meijeren zelf een zoektocht.

Gevaarlijke situatie
Door het niet beantwoorden van zijn vragen wordt het grondwettelijk recht op inlichtingen volgens Van Meijeren in feite een dode letter. “Ik kan mijn werk niet doen, als ik geen antwoorden krijg op vragen. Want mijn belangrijkste taak is het controleren van de regering, die moet verantwoording afleggen. En als ze dat niet doet, kom je in een situatie terecht waarin een kleine groep personen heel veel macht heeft, maar geen verantwoording aflegt. En dat is een hele gevaarlijke situatie.”

Cast & credits
Naast Gideon van Meijeren komen in de documentaire onder andere aan het woord: prof. dr. Bob de Wit, Twan Houben, immunoloog dr. Carla Peeters, Henk van Dalen, prof. dr. Theo Schetters, Wassila Hachchi en Brian de Lange.

Gideon: op zoek naar de waarheid is een productie van de documentairemakers van Docsfair, in samenwerking met Max von Kreyfelt van Café Weltschmerz. Docsfair maakte eerder onder andere de spraakmakende documentaires COVID-19 The System en World War Z.

Steun de makers via: https://docsfair.nl/full-movie-gideon/

Voor buitenlandse kijkers Engels ondertiteld
Speciaal voor de kijkers in het buitenland, van waaruit al veel belangstelling is getoond voor de documentaire, heeft blckbx Gideon: op zoek naar de waarheid voorzien van Engelstalige ondertitels.

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content