Demo Weekend

10 april Police For Freedom

Police For Freedom is een kort geleden opgerichte organisatie die (oud)politieagenten verenigt die problemen hebben met het uitoefenen van onevenredig geweld tegen burgers in opdracht van de overheid. Nu is er ook een Nederlandse afdeling en deze wilde een met een wandelmars een brug slaan tussen de hulpverleners en de burgers.

Brug tussen burgers en politie
De organisatie wordt geleid door Dennis Spaanstra, die 30 jaar voor de politie en marechaussee heeft gewerkt. Hij was 15 jaar werkzaam bij de ME en als rechercheur moest hij moordzaken oplossen. Hij is nog altijd betrokken bij de organisatie. “Ons doel is om een brug te vormen tussen burgers en politie,” zegt Spaanstra. Hij is bezorgd over het geweld dat door de politie is gebruikt tegenover vreedzame demonstranten bij verschillende demonstraties tegen de coronamaatregelen. Police for Freedom neemt geen positie in over het beleid, maar wil het recht op demonstratie en vrijheid van meningsuiting beschermen. Zondag verliep de wekelijkse demonstratie op het Museumplein in Amsterdam voor de verandering rustig. De gemeente zei dat er ‘goed contact was tussen de aanwezige mensen en de politie’.

Mars voor Menselijke Verbinding

Het mocht niet in Hilversum, toen werd het Apeldoorn, maar de burgemeester van Apeldoorn schrok zich rot. Dus in grote paniek werd een noodverordening afgekondigd en heel de stad werd hermetisch voor alle demonstranten afgesloten.

De organisatoren zeiden dat de mars zonder meer door zou gaan. Men moest daavoor de sociale media blijven volgen. Het werd dus een soort puzzeltocht.

Uiteindelijk kwamen de deelnemers terecht in de omgeving van Baarn. Zonder echte verantwoordelijke organisatie maar toch gedisciplineerd werd het toch nog een succes. Dankzij de vele vrijwilligers van Politie, Marechaussee, Veteranen, Artsen, Hulpverlening, Docenten en Ambulancebroeders, kwamen meer dan 5000 mensen naar Baarn om daar een mooie demonstratieve mars voor samenwerking en verbinding te lopen. Zie de video welke is samengesteld uit van diverse (live)videobeelden. Met dank aan de Gemeente Baarn en de Politie Midden-Nederland voor het begeleiden van de demonstratieve wandeltocht. Halverwege een nabeschouwing van Mordechai Krispijn over deze middag.

Police For Freedom – Mars voor Menselijke Verbinding 10 apr. 2021

Meet informatie op onder andere https://www.lnnmedia.nl/ en https://www.onafhankelijkepersnederland.nl/

10 april Vrijheidsmars in Rotterdam

Later in de vroege avond was er voor de eerste keer een mars door het centrum van Rotterdam. Men verzamelde zich om 17:30 uur voor het stadhuis aan de Coolsingel en om 18 uur ging men lopen. Dat was in de stromende regen. De stoet eindigde weer bij het stadhuis. Patriot Freedom Dutch TV maakte de volgende reportage.

Vrijheidsmars en tegen de Coronaregeltjes Rotterdam. (10-04-2021)

11 april Amstelveen

Weliswaar was het weer ‘koffiedrinken’ op het Museumplein in Amsterdam voordat het gras daar wordt verwijderd, maar dit gebied was ontoegankelijk voor diegenen die een gebiedsverbod tijdens eerdere demonstraties hadden gekregen. Reden om uit te wijken naar Amstelveen. Dus daar ging de ME ook naar toe. Zie hiervoor de volgende reportages De tweede is in het (steenkool)Engels

Honderden mensen bij protest tegen coronamaatregelen
Amstelveen demonstration, Su 11 April 2021 (coffee drinking).

Sterfgevallen na Prikje

NOOIT eerder waren er zoveel sterfgevallen na een vaccinatie. Lees je in, lees de bijsluiters en als je het niet begrijpt, onderzoek de ingrediënten! Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft dit jaar een triest record gevestigd. Nooit eerder in de geschiedenis van de medicijnwaakhond zijn er zoveel meldingen van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinatie binnengekomen.

In maart explodeerden de cijfers, schrijft Christoph Uhlmann voor internetkrant Wochenblick. Zie hiervoor https://www.artsenvoorvrijheid.be/

Buitenland

Over de hele wereld zijn er protesten tegen de coronamaatregelen. Hieronder videos waarbij twee uit Canada in Toronto.

Anti-lockdown Protest in Downtown, Toronto, Dundas Square, Saturday April 10, 2021
Anti-lockdown Protest in Downtown, Toronto, Dundas Square, Saturday April 10, 2021
Anti-lockdown Protest, Bloor ST, Downtown, Toronto, Saturday April 10, 2021

The Great Reset

En voor wie denkt dat alleen de ‘Wappies’ het er over hebben ….. hier een reportage uit Australië over ‘The Great Reset’

No 'secret agenda' about The Great Reset

En nog meer negatief nieuws

Political leaders in Australia have warned there is a credible threat that tensions with China could lead to a deadly war. SkyNews Australia:

World War Xi: Inside China's cold war with the West

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content