Een Dag Later

Een dag later, om precies te zijn 15 maart 2021, ‘likte’ Nederland zijn wonden. Een vredige demonstratie op zondagmiddag 14 maart 2021 in Den Haag op het Malieveld, werd door de politie Haaglanden met extreem veel geweld ontruimd. Mordechai Krispijn deed een analyse van de gebeurtenissen in een livevideo op Facebook. Downloaden van de video lukte niet dus moest dit via een schermopname. Komt de kwaliteit niet helemaal ten goede, maar het is al verschrikkelijk genoeg om dit aan te zien.

Bijschrift op Facebook van Mordechai

Niet voor jongere kijkers!
Het meest misdadige politie optreden ooit!
Aan iedere politie functionaris in Nederland: Schaam je diep voor deze misdaden tegen jullie eigen bevolking.
Wij demonstranten roepen iedere agent op om zijn/haar collega’s aan te spreken op deze misdaden en met deze beelden naar jouw leidinggevende en naar jouw vertrouwenspersoon binnen het korps te gaan. Spreek je collega’s aan! De video staat op BitChute. Helaas wil het afspelen daarvan nogal eens vastlopen. Ik heb deze speciaal niet op YouTube geplaatst, omdat ik verwacht dat dit soort video’s binnenkort allemaal worden verwijderd. Zal namelijk niet de eerste keer zijn dat dit gebeurd. PH.
Acties:

 • Allemaal aangifte doen tegen de politie en tegen burgemeester van Zanen voor deze misdaden tegen de menselijkheid
 • Doorgaan en niet opgeven
  Ook naar dit optreden van de politie en de opdrachten van de burgemeester moet een onderzoek komen. Teken daarom de petitie: https://lijst30.nl/petities/petitie-parlementaire-enquete/

Van Frank Ruesink

LIVE AANGIFTE TEGEN BURGEMEESTER VAN ZANEN (DEN HAAG) N.A.V. HET GEWELD VAN GISTERMIDDAG 14 maart 2021
Ik doe dit ook voor alle mensen, die gistermiddag gewond zijn geraakt.
Mocht je de beelden nog niet gezien hebben, bekijk dan de video van Mordechai Krispijn. (zie hierboven)
Verder kies ik er vanavond voor om meer dan ooit mijn licht in de duisternis te laten schijnen.
Meer hierover in deze fb live


Gezonde groet,
Frank Ruesink

Ook de video is verwijderd!

Bij de foto’s van Johan Meijboom

Vandaag was de samenkomst in Den Haag op het Malieveld.
Op het 20.00 uur journaal werd gesproken over een waarschuwingsschot afgeschoten omdat er een hond van de politie werd aangevallen.
Ik denk dat de situatie precies omgekeerd was, maar laat de beelden maar spreken.
Dit is niet de actie van het schot, die was aan de waterkant.
Bij deze dan maar een extra lange versie of serie van zover ik kon fotograferen van deze actie, want ik kreeg ook van alle kanten de knuppel tegen mijn lichaam, de politie was vandaag bezig met de meest schofterige actie welke ik tot nu toe heb gezien, Haaglanden politie blijft met stip in Nederland op 1 staan wat betreft meest asociale optredens tegen vreedzame mensen.

Weergaven: 8

8 gedachten over “Een Dag Later”

 1. petra landman

  voor alle nederlanders om 10.00 bij avondklok je ramen open zetten en zo hard mogelijk je eigen muziek laten horen maakt niet uit wat elke avond 15 minuten lang en dansen allemaal goed voor je groet

 2. lotte van sloten

  hoe staat de Partij voor de Dieren tegenover het misbruiken van honden en paarden als wapens?

 3. Wat een misdadige actie. Heel erg laf met geen woorden te beschrijven hoe die man is mishandeld.
  Hopelijk is het nog goed afgelopen.
  De terreur de buitenproportionele mishandelingen mogen niet ongestraft blijven.
  Laat het recht zegevieren.
  Dit is toch een vrijheidsberoving?

 4. Yvette van Zijl

  Ik was er samen met mijn vriendin. We zijn allebei rond de 60 jaar. Het was verschrikkelijk, wat een machtsvertoon. De sfeer op het Malieveld was echt heel vredelievend en liefdevol. Ze stonden al uren klaar om “wappies te rammen” zoals ze het zelf noemen. Op een gegeven moment waren wij al van het veld af en werden toen ingesloten door een heel cordon. Mijn vriendin had het niet door omdat ze op haar telefoon keek. Ze werd hardhandig beetgepakt en meegesleurd. Ze gilde, laat me los, laat me los, doe normaal. Toen kwam er nog een agent bij met honden en werd ze door een ander meegesleurd, keihard geduwd zodat ze met haar hoofd tegen een paal aankwam. Die bewuste agent liep toen snel weg.
  Ik heb een open brief naar Van Zanen en de politie geschreven en we hebben een afspraak gemaakt om aangifte te doen. Het is Tuig van de eerste orde terwijl vroeger de slogan was: “De Politie is je beste vriend”, zijn ze nu je ergste vijand.

 5. Voordat een oorlog kan beginnen is er eerst een vijandbeeld geschapen.
  Ik vraag me af welke vijandbeeld deze agenten ingelepeld krijgen over betogende mensen. Er lijkt geen rem te staan op hun bereidheid tot plegen van geweld.

 6. Arme man , die kwam alleen voor de vrijheid op. Schandalig zoals de politie tekeer ging. Volgens mij moeten de politie mensen bescherming en niet mishandelen. Ik weet gewoon niet wat ik gisteren allemaal hebt gezien. Disgusting was het. Dit mag niet zomaar voorbij gaan zonder gevolgen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content