Eric Clapton nooit meer op gitaar?

Black Box TV heeft de video vertaald en ondertiteld van Eric Clapton die een persoonlijk verhaal deelt over zijn ervaring met het ‘anti-corona-vaccin’ van AstraZeneca. Hij vraagt zich af, of hij ooit weer gitaar kan spelen.

Update maart 2022

Gelukkig gaat het weer goed met Eric. Zoals hier te zien is op de video gemaakt op 19 maart 2022.

Eric Clapton Concert March 19, 2022

En deze van 29 mei 2022

Eric Clapton „White Room“, Waldbühne Berlin 29. 05. 2022
Eric Clapton „White Room“, Waldbühne Berlin 29. 05. 2022

In de video op het ondertitelingssymbool CC drukken voor een vertaling in het Nederlands (Dutch) of Engels. De tekst bij de video staat hieronder weergegeven. Gevraagd wordt om deze zo veel mogelijk te delen!

Gevaccineerd

Eric Clapton is gevaccineerd met het AstraZeneca vaccin maar weet niet of hij ooit nog kan optreden. Of hij ooit nog zijn geliefde instrument, de akoestische gitaar op hoog niveau kan spelen. Het niveau waarmee hij ontelbare grammies en muziekprijzen in de wacht sleepte voor zijn tijdloze en prachtige muziek.

AstraZeneca en Jansen Stop…

En nu zullen er vast mensen zijn die denken…ja maar het AstraZeneca en Jansen vaccin is daarom ook uit de roulatie genomen dus het probleem is toch opgelost want nu injecteren ze voornamelijk met het mRnA VACCIN die veilig zijn. Fout.

Onethisch

De AstraZeneca vaccins worden in veel landen nog gezet en de ongebruikte vaccins van ons, worden gedoneerd aan arme landen. Maar ook naar Suriname. Is dat ethisch?

Proefkonijnen

Zowel de mRNA vaccins als het Astra en/of het Jansen vaccin zitten tot 2023 in een fase 3 proefperiode en hebben een voorwaardelijke goedkeuring. Dat houdt in dat iedereen die zich nu laat prikken ongeacht welk vaccin het is…maar moet afwachten wat de bijwerkingen zullen zijn op de korte, midden en lange termijn.

“Vaccin mogelijk dodelijker dan Corona…”

Besef dat de reden om AstraZeneca uit de roulatie te halen in NL voortvloeit uit meerdere ernstige trombose gevallen bij jonge vrouwen, waarvan wij er 1 binnenkort gaan portretteren. Ook zij – een jonge meid van 28 – kan haar handen amper nog bewegen. Zij waren dus de proefkonijnen waarna men het besluit pas nam. En ook Eric Clapton was feitelijk een proefpersoon en het is dus maar de vraag of zijn reeds geplande concerten door zullen gaan.

Bekijk de integrale persco van Rutte en De Jonge over de AstraZeneca Stop:

Mark Rutte 'Vaccin mogelijk dodelijker dan virus onder 60' (AZ) – Persconferentie Corona maatregelen

Risico nemen met imago

En daarom wil hij zijn ervaringen met ons delen, ongeacht de risico’s voor zijn imago. Want de telefoon rinkelt ineens een stuk minder sinds hij zich uitsprak. Zo werkt dat tegenwoordig. Je moet je mond houden en loyaal zijn aan het systeem en het risico voor lief nemen.

Delen, delen en nog eens delen!

Wij hebben het hele interview met Eric Clapton voor je ondertiteld in het Nederlands en Engels en de video is meer dan de moeite waard. Luister naar dit persoonlijke verhaal van levende legende Eric Clapton en deel m. Deel m met zoveel mogelijk mensen die je kent.

video suggesties voor jou:

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Bronnen:

Eric Clapton: https://nl.wikipedia.org/wiki/Eric_Clapton
AstraZeneca uit de roulatie: https://www.ad.nl/binnenland/nederland-stopt-vaccineren-met-astrazeneca-bij-mensen-onder-de-60-na-advies-gezondheidsraad~ae6ce102
AstraZeneca naar Suriname: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5235537/astrazeneca-suriname-vaccins-coronahttps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5235537/astrazeneca-suriname-vaccins-corona

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content