Gedeeld van YouTube en Facebook

De Kleine Activist

Op YouTube zag ik de volgende video van Isa Kriens.

Als je mij wil volgen …. Veel mensen snappen niet waar ik me druk om maak. Toch kijken die mensen naar me. Vind ik fijn! Voor die mensen heb ik deze video gemaakt. – Is natuurlijk ook weer verwijderd! –

Voor wederzijds begrip. Omdat ik geloof dat we elkaar hard nodig hebben voor een oplossing. Kijk ook op de website van De Kleine Activist.

https://www.dekleineactivist.nl/

NIEMAND BEZIT IETS EN IEDEREEN IS GELUKKIG…

Door Agelo Meijers geplaatst op Facebook 31 januari 2021

De World Economic Forum komt deze week bij elkaar voor hun jaarlijkse conferentie. In normale omstandigheden vindt deze feestelijke gebeurtenis plaats in het luxueuze ski-walhalla Davos in Zwitserland, maar in deze bizarre tijden is niets meer normaal. Deze keer dus een on-line spektakel waar ruim duizend van de machtigsten der aarde hun gedachten mogen ventileren en vooral ook elkaar inspireren omtrent waar het in deze wereld naar toe gaat.
De agendapunten liegen er niet om. Een gezondheidscrisis, een klimaatcrisis, een financiële crisis, een maatschappelijke crisis, en alle andere crises welke volgens de deelnemers een gecoördineerde globale aanpak vereisen. De agenda’s moeten goed op elkaar worden afgestemd zodat straks iedereen in zijn eigen koninkrijkje de boodschap goed kan uitdragen en zorgdraagt dat de juiste beslissingen worden genomen.
De leiding van deze elite club van regeringsleiders, zaken-tycoons, leden van koninklijke huizen en de rijksten der aarde, is in handen van de illustere Claus Schwab. Een heerschap van Duitse bloed die zo uit een James Bond lijkt te zijn weggelopen. Even voor de duidelijkheid, hij speelt niet de charmante hoofdrol die menig vrouwenhart sneller doet slaan.
Het pronkjuweel van de WEF welke in 2030 tot een volledige uitvoering moet komen is The Great Reset. Een zeer eerbiedwaardige visie met een heleboel mooie woorden en mantra’s. Build Back Better is daar een van. Iedereen die deze wel klinkende woorden gebruikt heeft zijn stem gegeven aan de agenda van meneer Schwab en die van Agenda 2030 van de Verenigde Naties. Hetzelfde jaartal komt weer terug, zoals je ziet. Middels dit soort mantra’s weet je dus als niet-ingewijde gelijk wie tot dezelfde club behoren. Onze minister president en koningshuis dus ook. Ja, ook zij komen graag naar Davos. Zo’n snoepreisje gaat er altijd wel in. Zelfs als het deze keer virtueel is…
Even wat meer over de doelstellingen van “The Great Reset”. Armoede en honger verlaten de wereld, welvaart wordt eerlijk verdeeld, inkomensongelijkheid wordt terug gedrongen, en particulier eigendom bestaat niet meer. You’ll own nothing and you will be happy. Dat klinkt werkelijk fantastisch! Wie kan daar nou tegen zijn? Nou, dat ‘gelukkig zijn’, daar ben ik natuurlijk helemaal voor. Maar wat bedoelen ze nou met dat eerste stuk? Gewoon, zoals ze het zeggen. Jij en ik zullen niets meer bezitten. Geen auto, geen huis, geen bankrekening. Helemaal niets. Maar dat kan toch niet? Iemand moet toch iets bezitten? Slim opgemerkt. Hoe men het je zal verkopen is dat alles van iedereen is. Dat er geen armoede meer is en dat we alles eerlijk verdelen onder elkaar. Kortom, dit ultieme marxistische ideaal zal goed zijn voor elk levend wezen. Utopia! Klinkt goed he?
De realiteit is echter dat ondanks dat op papier iedereen gelijk is, er in praktijk een kleine groep is die toch een beetje meer gelijk is dan de rest. Dit vertaalt zich erin dat alle eigendom in handen is van deze geprivilegieerde groep. Zij bezitten alles en het gewone volk kan alleen maar dingen huren. Uiteraard tegen een vergoeding en bepaalde strikte voorwaarden, opgesteld door diezelfde elite. Een wereldregering die de soevereiniteit van alle landen opheft en die alle macht in handen heeft, daarbij ondersteund door een wereld politie en legermacht, gefaciliteerd door technologie in de vorm van AI (kunstmatige Intelligentie). Ook dat is allemaal onderdeel van “The Great Reset” alsmede “Agenda 2030.” Het is maar dat je het weet…

Je hebt dus niets meer en daarmee ook geen individuele vrijheid meer. Je bent volstrekt afhankelijk van anderen. Van wie? Van de elite die alles bezit. Je zult een vast inkomen krijgen, mits je de regeltjes volgt. Welke? Nou, zoals waar je leeft, waar je naar toe gaat en wat je in je lichaam moet injecteren. Maar het gaat verder. Wat dacht je van wat je nog mag zeggen en wanneer, wat je nog mag doen en met wie je mag omgaan. Hoe lang je met iemand bent, wat je mag zeggen tegen elkaar, en vooral ook wat je allemaal niet meer mag. Alles wordt bijgehouden middels een score welke de basis is voor de paar privileges die je nog hebt. Een score onder een bepaalde grens zal alle deuren doen sluiten, inclusief die van de supermarkt. Gaat niet gebeuren, zeg je? Nou, ga maar eens kijken in China. Daar heeft elke burger al een ‘social creditscore’. Menigeen kan niet eens meer met het openbaar vervoer reizen. Een beetje stout geweest…Maar hoe komen ze dat nou allemaal te weten over je? Waar je bent, wat je doet, met wie je omgaat, wat je zegt, hoeveel geld je besteed? Heel simpel. Door de technologie die in je lichaam aanwezig is en door continue surveillance middels camera’s. Daarvoor is die anderhalve meter afstand ook zo belangrijk, zodat ieders gezicht kan worden herkend. Ver gezocht, zeg je? Niet echt. In China (ja, alweer dat land) is deze surveillance al ver doorgevoerd en in een land als Zweden lopen al duizenden mensen met een chip in hun hand ter vervanging van cash geld en creditcards. Check het maar voor jezelf en je zult zien dat er geen woord gelogen is van wat ik zeg.

Dus….
Vind je het nog steeds een goed plan, dat Build Back Better? Nou, dan zou ik je willen verzoeken om nu in actie te komen. Want als jij en ik alles maar blijven volgen en doen wat er van ons gevraagd wordt, dan is dit de wereld waarin we belanden. Dan zijn we allemaal China-clonen geworden. Je gelooft me nog niet? Nou, kijk eens welke vrijheden nu al van je zijn afgepakt. Ben jij vrij om te gaan en staan waar je wilt? Nee. Ben je vrij om kiezen met wie je samen bent en met hoeveel? Nee. Ben je vrij om naar buiten te gaan wanneer je wilt? Nee. Ben je vrij om op vakantie te gaan waar en wanneer je wilt? Nee. Ben je vrij om iemand anders een hand te geven of een knuffel? Nee. Ook niet in je eigen huis? Nee. Ben je vrij om te zeggen wat je wilt? Nee. Ben je vrij om je stem te laten horen op een demonstratie? Nee. Ben je vrij om op sociale media een ander geluid te laten horen? Nee. Ben je vrij om te bepalen of je een mondkapje op wilt doen? Nee. Ben je vrij om niet mee te doen aan zo’n nietszeggende PCR-test? Nee, want dan kom je het land niet meer in. Ben je vrij om het vaccin niet te nemen? Nee, tenzij je alles bereid bent op te geven. Ben je vrij om je bedrijf uit te voeren? Nee, tenzij wat jij doet echt ‘essentieel’ is. Ben je vrij om in je beroep alles te zeggen wat jij vindt? Nee, tenzij je een geweldige moedige werkgever hebt. Kun je nog sporten? Nee, behalve joggen. Naar de film gaan? Nee, behalve thuis op de bank. Terrasje pikken? Nee, want die zijn er niet meer. Naar de kroeg gaan? Nee, want die zijn straks allemaal failliet. Moet ik nog doorgaan? Zie je het nu…
Als het antwoord Nee is, dan is jouw gezichtsvermogen zodanig vertroebeld dat de geest al ver geherprogrammeerd is in The Great Reset modus. Dan heb je echt even een nieuwe Reset nodig. Wil ik wel doen hoor. Is mijn dagelijkse werk geworden. Wel vermoeiend, maar erg bevredigend. Je moest eens weten hoevelen het licht al hebben gezien. Eigenlijk zouden ze daar een score voor moeten bijhouden. Een soort “geluksscore.” Hoeveel mensen heb jij op een positieve manier aangeraakt? Geïnspireerd? Aan het denken gezet? Daarvoor zijn we toch mens. Om elkaar te helpen. Dat is toch veel beter dan al die angst-propaganda die nu over ons wordt uitgestrooid. Of niet soms?
Ik heb echt het vertrouwen dat veel mensen het wel zien of heel binnenkort gaan zien. Vooral nu de maatregelen steeds ridiculer worden. Zo’ avondklok help echt. Nee, niet tegen het virus, maar wel om mensen aan het denken te zetten. Het verlangen naar individuele vrijheid is de grootste menselijke drijfveer. En het is dit verlangen dat ons uiteindelijk gaat samen brengen En samen gaan we deze destructieve agenda van tafel vegen. Hoe, vraag je? Gewoon, door niet meer mee te doen met datgene wat de elite, bij monde van onze politieke leiders, van ons vraagt. Onder het mom van een gezondheidscrisis wordt momenteel een heel nieuwe samenleving onder onze ogen uitgerold. Daarom moeten we durven kijken naar wat er speelt. En dan allemaal “NEE” gaan zeggen. Dan is het zo over…

Alleen zo kunnen we verenigd een nieuwe wereld creëren die wij wel willen. Een wereld waar iedereen vrij is om zijn talenten en passie te gebruiken. Waarin we vrij kunnen ademen, bewegen, en zeggen en doen wat we willen. Een wereld waarin we wel degelijk onze eigen bezittingen hebben. Waarin er geen armoede is, omdat we elkaar helpen. We zijn immers allemaal broeders en zusters van elkaar. En niemand laten we achter. Niemand is minder waard. En niemand is meer waard. Als we dat doen, dan zeg ik uit volle borst “JA” tegen Build Back Better. En deze keer komt het niet uit de mond van een Duitse tiran, maar klinkt het uit de kelen van ruim zeven en een half miljard mensen. En dan gaan we een feestje bouwen. Als je dat maar weet…Mijn nieuwste boek “Niets Is Wat Het Lijkt” is te bestellen via onderstaande link:
https://www.elkuitgevers.nl/niets-is-wat-het-lijkt/

Alternatieven voor Whatsapp!

Whatsapp ligt onder vuur. Eigenaar Facebook wil meer gegevens uit Whatsapp gaan halen om te verkopen aan adverteerders. Tijd voor alternatieven! In deze video bespreek ik Signal en Telegram als waardige alternatieven voor Whatsapp.

Signal en Telegram, de twee beste alternatieven voor Whatsapp!
Weergaven: 1

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content