Halloween 2023 in Hekelingen

De weersvooruitzichten waren niet goed, maar gelukkig bleef het tot 21:00 uur droog. Voor de derde keer organiseerden de bewoners van Hekelingen een Trick or Thread avond voor de kinderen van het dorp. Onder leiding van Marcel, Carolijn, Dennis M, Dennis B, Leontien, Michel, Richard & Melissa hadden vele inwoners hun woning tot een spook- en griezelhuis omgebouwd. Daar zal vele uren arbeid in hebben gezeten.

Video

Ik was uitgenodigd om het een en ader op beeld te zetten. Ondanks dat er routekaartjes aan de deelnemers werden uitgereikt, was het voor menigeen toch wel zoeken. Na enkele locaties hield het groepje waar ik mee meeliep wegens vermoeidheid en angst voor de kinderen, het voor gezien. Maar achter een andere groep meegelopen. Had wel tot gevolg dat ik zeker vele adressen heb gemist. Spijt me, volgende keer beter. Het was toch al een flinke wandeling. Hekelingen is aardig gegroeid en dat voel je na afloop.

Tot Slot

Na afloop kregen de kinderen nog een ballon mee naar huis. De volgende dag werd bekend dat met één stem verschil huis nummer 21 met ´Koos in Doos´ (staat ook op de video met snoepjes uit het ´Bakkie van Rotterdam`) de cadeaubon van ´Eterij Klavertje Vier´ heeft gewonnen.

Voor 2024 wordt er al een inzamelingactie gehouden. Donaties zijn welkom via de link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek

Weergaven: 6
Scroll naar boven
Skip to content