Halloween in Noord

Halloween in Noord (Spijkenisse-Noord) werd gevierd op zaterdag 29 oktober 2016. Op het winkelcentrum ’t Plateau  Konden kinderen zich tot een griezel laten schminken en cup-cakes maken en opeten. Diverse duistere figuren liepen er al rond. Maar ’s avonds vanaf half zeven werd het pas echt spannend.

banner

Kleurbandje

Toen ging de griezeltocht van start. Ruim 1100  aanmeldingen waren er bij Wijkcentrum Noord binnen gekomen. Deze werden in 15 groepen verdeeld. De eerste groep ging om 18.30 van start en de laatste vertrok om 20:30 uur. Elke groep kreeg een armbandje om met zijn eigen kleur. Om de 10 minuten vertok er een groep.hallospijnrd2016_00a

Druk

Ondanks de spreiding was er bij sommige attracties zo druk, dat het even duurde voordat men naar binnen kon. De route was simpel te volgen door de fraai aangebrachte pijlen op de weg. Onderweg waren er diverse griezels die uit het pikdonker plotseling tevoorschijn kwamen. Met als gevolg een gil van de wandelaar en het gelag van de ‘zombie’.

Stopplekken

Dit jaar was er geen extra lange route, zoals vorig jaar, door het park. De anderhalf durende wandeling langs de donkere plekjes en achterpaadjes was voor met name de jongsten lang genoeg. De kinderen konden op de ‘stopplaatsen’ wat te snoepen en te drinken nemen.  hallospijnrd2016_44

Samenwerking

Dankzij de medewerking van de Winkeliersvereniging ’t Plateau , Centrum voor de Kunsten , ContainermaatPameijer Spijkenisse ,   gemeente Nissewaard , Dansstudio KP en de Verkeersregelaars van Toerclub Voorne-Putten  kon de Stichting Werkgroep Noord terugzien op een gelaagd Halloween.

Bewaren

Scroll naar boven
Skip to content