Halloween in Spijkenisse Noord

HW23

Halloween wordt ook in Nederland steeds populairder. Ook in Spijkenisse zien we steeds meer zombies. Ze waren al op vrijdagavond 30 oktober waargenomen. Zelfs in het Rivierbad werd het water rood gekleurd en in de wijk Groenewoud waren ze ook al. Maar nu liepen ze zelfs op klaar lichte dag op zaterdagmiddag door het Winkelhart. Deze lugubere figuren deden ook het winkelcentrum ’t Plateau in Spijkenisse Noord aan. Daar gaven ze een show a la Thriller van Michel Jackson.

Kids

Eerder die middag werd tussen het winkelend publiek door het Wijkcentrum Noord met de kinderen uit de buurt geknutseld aan versieringen voor de lampionnen. Ook werden ze geschminkt tot griezels. Dit alles voor de Kids Halloween om half zeven ’s avonds.

Trick or Treat

Tijdens de ‘Trick or Treat’ optocht liepen de kinderen met hun begeleiders diverse adressen af, waar ze snoepjes kregen. De route liep verder nog langs een spookhuis en een toneelvoorstelling waarbij een prinses in een heks was veranderd.

HW04

Donker

Voor de dapperste was er ook nog een langere route die door het pikdonkere park liep. Daarin werd je belaagd door diverse enge figuren die plots uit het niets te voorschijn kwamen.

Einde

Wie al deze verschrikkingen had doorstaan, kon tot slot bij Verhage met een versnapering en muzikale begeleiding weer bijkomen. Gelukkig zijn we weer van de griezels af. Kunnen we ons voorbereiden op de komst van Sinterklaas.

 

Scroll naar boven
Skip to content