Harley-Davidson Parade

RockanjeHarlyDmei2016_16

Een parade van honderden Harley-Davidson® motoren kwam over Voorne. Een rondrit door de plaatsen Tinte, Brielle, Oostvoorne en het start en eindpunt in Rockanje. Daar eindigde de rit op de parkeerplaats bij het strand van de 1e Slag. Motorliefhebbers konden deze legendarische machines nader bekijken en bewonderen.

H.O.G.logo-harley-davidson-3

Alle deelnemers zijn lid van de H.O.G. wat staat voor Harley Owners Group ® . Dit is de officiële vereniging voor de eigenaren van deze legendarische motoren, die werd opgericht door de Harley-Davidson Motor Company in 1983. Elke motor ziet er anders uit omdat hun eigenaar deze naar eigen smaak voorziet van spuitwerk en accessoires.

Rally

Dit jaar werd de Benelux H.O.G.® Rally 2016 in Rockanje gehouden. In het zelfde weekend werd hier ook de jaarlijkse Rockanje Classic Races gehouden.

De Benelux H.O.G hield hun weekend op Molecaten park Rondeweibos. Een besloten evenement dat door en voor de Harley-rijders wordt georganiseerd. Daarbij draait het om oude vrienden weer te ontmoeten en het maken van nieuwe vrienden. Verder genieten ze met het rijden van mooie routes in de omgeving  van de Zuid-Hollandse badplaats en luisteren ’s avonds naar live muziek.

 

 

 

Bewaren

Scroll naar boven
Skip to content