Hellevoetsluis Fotowedstrijd 2016

Hellevoetsluis heeft een Fotowedstrijd (2016) gehouden. Om amateurfotografen een podium voor hun werk te geven was daarvoor een speciale Facebookactie gestart. De mooiste foto’s  van Hellevoetsluis met als thema, water en/of lucht werden ingestuurd. 87 inzendingen kwamen binnen.FotowetstrijdHVS_17

In Restaurants

30 foto’s werden door de 5 koppige jury en stemmen van de Faceboekpagina- bezoekers als mooiste uitgekozen. Deze zijn door Fotogeschenk op canvas geprint en in de maand juni te bewonderen in de volgende restaurants: De File, Puur Vrienden van Hellevoet, De Klipper, De Ruyterhuis, Boelies, Sham Rockinn, Cita Romana, Aquarius, Fortezza en Limani.

Prijsuitreiking

Anita van Gijn, een van de initiatiefneemsters, vroeg vervolgens aan de burgemeester van Hellevoetsluis om de hoofdprijzen uit te rijken. Het viel haar op dat opvallend veel vrouwen mooie foto’s maken en hoe mooi Hellevoetsluis wel niet is! e gaf de derde prijs aan Fien Vlasblom. Zij kreeg 116 stemmen. De tweede prijs was voor Tim Tygran met 124 stemmen, die een statief en timer gebruikte voor zijn bijzondere selfie. De eerste prijs ging naar Taco van der Kooij met 195 stemmen. Hij won daarmee ook de dinerbon t.w.v. € 100,-  beschikbaar gesteld door Het Scheepsruim.

 

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content