Het Nieuwe Normaal

Als ik me laat Vaccineren

 1. Kan ik stoppen met het dragen van het mondmasker?
  Nee.
 2. Kunnen ze restaurants, winkels en het hele MKB etc. heropenen en werkt iedereen weer normaal?
  Nee.
 3. Ben ik bestand tegen COVID-19?
  Misschien, maar we weten het niet precies, het zal je waarschijnlijk niet stoppen om het te krijgen.
 4. Ik zal tenminste niet meer besmettelijk zijn voor anderen?
  Nee, je kunt het nog steeds doorgeven, misschien, niemand weet het. Zelfs de WHO niet.
 5. Als we alle kinderen vaccineren, zal de school dan weer normaal functioneren?
  Nee.
 6. Als ik gevaccineerd ben, kan ik dan stoppen met het sociaal distantiëren?
  Nee.
 7. Als ik gevaccineerd ben, kan ik dan stoppen met het desinfecteren van mijn handen?
  Nee.
 8. Als ik gevaccineerd word en mijn (groot)vader ook, kunnen we elkaar dan knuffelen?
  Nee.
 9. Worden bioscopen, theaters en stadions opnieuw geopend dankzij vaccins?
  Nee.
 10. Zullen de revaccineerden zich kunnen verzamelen?
  Nee.
 11. Wat is het werkelijke voordeel van vaccinatie?
  Het virus zal je niet doden.
 12. Weet je zeker dat het mij niet zal doden?
  Nee.
 13. Als het virus me statistisch gezien toch niet zal doden, waarom zou ik me laten vaccineren?
  Om anderen te beschermen.
 14. Dus als ik gevaccineerd word, zijn de anderen 100% zeker dat ik ze niet besmet?
  Nee.
 15. Wanneer ik gevaccineerd ben, zal ik dan nooit meer positief getest worden middels de pcr?
  Nee. Sterker nog, je zal nog sneller positief getest worden met een pcr-test.
 16. Wanneer ik gevaccineerd ben, loop ik dan geen risico op ernstige (dodelijke) bijwerkingen?
  Dat weet nog niemand, dat is volgens de WHO en het RIVM nog te vroeg om over te kunnen oordelen.
  Waarom moeten we ons eigenlijk laten vaccineren? Weet iemand het?
Injectiespuit

Het Nieuwe Normaal

Tekst over genomen van BlackBox TV

“Wat staat er op het spel?! De beste update in 50 min”.

Het is 15 januari 2021 en Minister President Mark Rutte heeft het ontslag van het kabinet aangeboden. Zo’n 10 maanden geleden introduceerde Mark Rutte het NIEUWE NORMAAL. Een term die inmiddels is ingeburgerd, maar een ontmenselijking in gang heeft gezet die zijn weerga niet kent. Zouden wij een jaar geleden hebben kunnen geloven dat de huidige realiteit de onze is?

Stapje voor stapje zijn we terecht gekomen in deze lockdown die binnenkort ongetwijfeld ook een avondklok krijgt, een fenomeen waarvoor we terug moeten naar de tweede wereldoorlog en die staat voor “groot gevaar”.

En omdat het allemaal zo snel gaat en we soms het overzicht kwijt dreigen te raken is het goed om weer eens alles op een rij te zetten en dat doen we met de Britse documentaire THE NEW NORMAL, oftewel het Nieuwe Normaal.

The New Normal is een feitelijke documentaire van 50 minuten, die werkt als een geheugen opfrisser maar ook de 4de industriële revolutie – het geesteskind van Klaus Schwab, de frontman van het WEF nauw onderzoekt.

De film laat haarfijn zien wat de 1% – de elite – te winnen heeft en wat de rest van ons dreigt te verliezen oftewel, “Wat staat er op het spel?! De beste update in 50 min”. Klik op de oranje knop hieronder voor de video.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op https://www.blckbx.tv

Weergaven: 1
Scroll naar boven
Skip to content