Ik Kies

Niet dat ik wat toevoeg aan alle gesprekken en propaganda die de laatste tijd over ons uit wordt gestrooid, maar ik zal een korte poging doen. In de 70 jaar dat ik op deze aardbol rondloop heb ik vanaf mijn 18e jaar stemrecht gekregen. Heeft dit enige invloed gehad op de besluiten van de bestuurders? Het antwoord daarop is NEE!

Wat doet het ertoe

Het maakt niets uit of je door wie je bedrogen wordt. Het enige wat een beetje werkt is zorgen dat de oppositie een stem blijft houden. Verder wordt agenda 2030 gewoon uitgevoerd. Of we dat willen of niet! Ik zet hieronder een link naar een artikel uit Gezond Verstand weer. Beter kan ik zelf niet zeggen.

Kieswijzers

Er zijn vele kieswijzers. Ik heb ze allemaal gehad. Links plaats ik hieronder. Dan kunt u ze, voor zover nog niet gedaan, zelf uit proberen. Het resultaat was bij mij doorgaans hetzelfde.

Stemwijzer (door Soros) https://www.stemwijzer.nl/

Alternatief: https://echtekieswijzer.nl/

Kieskompas in samenwerking met Trouw https://tweedekamer2023.kieskompas.nl/nl/

Welke partij past bij mij https://welkepartijpastbijmij.nl/

Deze is interessant, Stemchecker https://www.volkskrant.nl/kijkverder/2023/stemchecker-tweede-kamer-2023~v883197/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.volkskrant.nl%2F

De andere Kieswijzer https://dekeuzeisnuaanjou.nl/

Standpunten van enkele oppositiepartijen

https://fvd.nl/ https://fvd.nl/
https://bvnl.nl/
https://samen-voor-nederland.nl/

Stemmingen in het verleden

Belangrijk is hoe de partijen in het verleden bij belangrijke onderwerpen hebben gestemd. Want wat ze beloven doen ze toch nooit. Hieronder afbeeldingen van enkele uitslagen.

Ik zou zeggen ……. Doe er uw voordeel mee.

Het artikel uit Gezond Verstand

Hier de link vaar het eerder genoemde artikel. https://gezondverstand.eu/2023/11/15/kiezers-hebben-niets-fundamenteels-te-zeggen-op-22-november/

Dit is mijn keuze

Gelet op de stemmingen van afgelopen jaren, de partijprogramma´s, standpunten is de beste keuze dat ik mijn eigen partij opricht. Maar dat doe ik maar niet. Het wordt Forum voor Democratie. Niet dat ik het met alles eens ben, maar sluit het beste aan bij mijn opvattingen. Ik heb wel een advies aan Thierry Baudet. Koop een helm en hou deze op. Dan ben je beschermd tegen paraplu’s en bierflesjes.

FVD verkiezingsbijeenkomst Rotterdam en de aanval een dag later

Weergaven: 5
Scroll naar boven
Skip to content