Kerstboom verlicht

Op zaterdagmiddag 16 december 2023 was het zover. Om precies 14:00 uur werd voor de vierde keer in het winkelhart van Spijkenisse de lichtjes in de kerstboom aangestoken.

De boom was door het gemeentebestuur van Nissewaard aan de winkeliersvereniging geschonken en dit jaar voorzien van 100 grote kerstballen.

In aanwezigheid van de wethouders, de Kerstman en de aanwezige kinderen werd er j gezamenlijk afgeteld van 10 tot 0, waarna met een ceremoniële druk op de knop de kerstboom en het winkelcentrum sfeervol verlicht werd.

Tijdens dit evenement werd er op traditionele wijze gezongen door een kerstkoor, bestaande uit naar schatting 20 deelnemers. Tevens was er een mini-parade met een sfeervolle sneeuwambiance.

Persoonlijke noot

Het is inderdaad zo dat ik minder evenementen heb en/of zal bezoeken. Deels wegens een verkoudheid, maar ook omdat veel toch wel hetzelfde is als voorgaande jaren. Komt bij dat ik een dag voor de kerslichtjes ontsteken een overlijdensbericht van een familielid ontving. Dit geeft het ´kerstgevoel´ toch wel een nare wending. Hoop voor de bezoekers van deze site dat zij een mooie en gezellige kerst mogen beleven.

Weergaven: 3
Scroll naar boven
Skip to content