Kinderevenement Spijkenisse

Een kinderevenement in het Winkelhart van Spijkenisse op de laatste koopzondag van de maand. Op 31 juli 2016 werden er allerlei leuke kinderactiviteiten gehouden in het winkelcentrum van Spijkenisse. Kinderen konden GRATIS aan alle onderdelen het evenement deelnemen.

Trein

KidsEvent2016_Spijkenisse04 Met de trein-expres vanaf de Kopspijker langs de winkels door naar het einde van de bovenverdieping van het ABC-complex. Natuurlijk diverse springkussens en op het Theaterplein konden de opvolgers van Max Verstappen alvast hun kunsten tonen op de Quadbaan.

Waterlopen

Op de hoek Oostkade/Kaaistraat konden   ze in ‘waterballen over het water lopen’. Wachttijden waren er niet.  Wegens vakanties en andere activiteiten in de regio, zoals Brielle Blues, was het rustig en konden de kinderen lang van de activiteiten, aangeboden door de winkeliers van Winkelhart Spijkenisse, genieten.

Voor de ‘ouderen’ was er op het plein bij de Uitstraat livemuziek van een 3 mans-band, met een uitgebreid repertoire van bekende nummers. We verheugen ons al op het volgende kinderevenement.     Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren

Bewaren

Scroll naar boven
Skip to content