KONINGSDAG 2023

Dit jaar geen filmpjes van mij van de Koningsdag. Had nog wat last van mijn darmen na de gastroscopie een dag eerder. Blijkbaar gaat het ´boeren´ bij mij de andere kant op. Bovendien hadden ze in Spijkenisse besloten een groot deel van de ringweg af te sluiten. Dit samen met de andere afsluitingen en beperkingen maakt het reizen door en van en naar deze stad tot een ramp. Dat kan nog wat worden op een gewone werkdag.

In Rotterdam

De Koning en zijn familie gingen dit jaar dus hun feestje vieren in Rotterdam. Dit alles werd uitgebreid op TV in beeld gebracht. Ook de plaatselijke omroep “Open Rotterdam” was aanwezig en maakte onder andere de volgende reportage:

Onder de feestvierders in Rotterdam waren ook mensen die niet zo blij waren met de komst van de koning en de rest van de familie. Verdeeld over de stad waren er ook verschillende demonstranten te zien. Ze vertellen de waarheid over koningsdag: “Zoveel geld uitgeven aan een koningsdag in de armste stad van Nederland waar heel veel mensen bij de voedselbank lopen dat vinden heel veel mensen niet ok. Miljoenen uitgeven terwijl de mensen honger lijden.”

Nog een

Ook Powned maakte een reportage. Republikeinen demonstreren tegen Koningsdag ‘Willem de laatste!’

Republikeinen demonstreren tegen Koningsdag ‘Willem de laatste!’

Willem verteld

De andere Willem, namelijk die vroeger van Viruswaarheid was, maar tegenwoordig Voor Waarheid heet, gaf zijn visie over de rechtszaken over en tijdens de coronaperiode nog steeds lopen, in een video weer. De link ernaar staat hieronder.

Update zaak 28 maart 2021 Museumplein demo

Verder

Verder sukkelen we gewoon door. Tekenen we de ene na de andere petitie, waar de politici toch lak aan hebben, staan we toe dat we miljarden uitgeven om het klimaat te redden. De armoede verder groeit en ………………. Nou ja enzovoort. Bezoekers van deze site hoef ik dat allang niet meer te vertellen. Wel nog even meedelen dat er op 30 april weer een vredesdemonstratie is. Wel weer in Amsterdam.

Weergaven: 5
Scroll naar boven
Skip to content