Krachttoer voor Hersenletsel 2019

Krachttoer voor Hersenletsel 2019

29 en 30 juni

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni organiseerde de stichting BreinPijn Nederland de ‘Krachttoer voor Hersenletsel 2019’. 19 wielrenners van Team Breinpijn fietsen dan in 24 uur non stop 645.900 meter voor Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

De Wielrenners van Team BreinPijn 2019

 

De start was op 29 juni om 09:00 uur bij het oude BAVO Europoort NAH Centrum voor Neuropsychiatrie – Niet Aangeboren Hersenletsel, aan de Franz Leharstraat in Rotterdam.

Dit NAH Centrum voor Neuropsychiatrie, is onderdeel van de Parnassia Groep, de grootste GGZ-aanbieder in Nederland. Het is tevens de eerste gespecialiseerde revalidatiekliniek in Nederland voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Vandaar dit vertrekpunt.

19 wielrenners van Team BreinPijn reden symbolisch voor het NAH Centrum voor Neuropsychiatrie van de oude locatie  naar de nieuwe locatie aan de prestigieuze Zorgboulevard bij het Maasstadziekenhuis aan de Maasstadweg in Rotterdam.

Voorne

Een grote ronde van 322 kilometer werd zaterdag door Holland gereden. Dat was vrijwel de helft van de beoogde 645.900 meter.In de avond kwamen ze aan op Voorne. In de nacht

BreinPijn Ronde Voorne

werd de omloop op Voorne zeven maal gefietst door team Breinpijn.

BreinPijn en Honda van Dijk, Brielle

Een Meter per Mens

Onder het motto ‘Een Meter per Mens’ werd in 24 uur de meters weg gefietst.

De slotrit van de ‘Omloop van Voorne’ startte zondagochtend in Brielle en eindigde rond 11:00 uur op het parkeerterrein van Historyland aan de Ravenseweg in Hellevoetsluis.BreinPijn finish roete

Aldaar werden zij door familie, bekenden, media en burgemeester Milène Junius van de gemeente Hellevoetsluis opgevangen.

Logo Historyland

Daar ontvingen ze een erepenning als teken van dank voor deze ongekende duursportpresentatie, 645.900 meter op de fiets, voor het goede doel.

Erepenning Team BreinPijn

Meer informatie over deze actie en hulp voor niet aangeboren hersenletsel is te vinden op de website: www.breipijn.org/

BreinPijn 2019 Een Meter per Mens

 

 

Weergaven: 4
Scroll naar boven
Skip to content