In deze krankzinnige wereld

vond ik een bericht op Facebook van Bianca van Leuken. Verder nog een video van David Sörenson met Nederlandse ondertiteling. Ook nog op Facebook. Mocht deze verwijderd worden dan zal ik deze kopiëren op andere media.

15 oktober 2023

Er is boven onze hoofden een zware oorlog aan het woeden tussen diverse machtsverhoudingen die elk het laken naar zich toe proberen te trekken. Die oorlog was tot voor kort niet zichtbaar voor het grote publiek of toch niet voor wie zich uitsluitend informeerde via de klassieke MSM nieuwskanalen (tv en krant). Nu zien we steeds meer en vaker wat er precies aan de hand is. Tenminste voor wie goed kijkt.

Er staat ontzettend veel op het spel.
Waar het eigenlijk allemaal om te doen is, is niet wat u ziet of denkt te zien, maar iets helemaal anders.

Dollar

De petrodollar ligt op de schop. 43 naties zijn toegetreden tot BRIC die, volgens aankondiging, in augustus 2023 een eigen munt zou uitbrengen waarin voortaan internationaal handel zal gedreven worden. Dit is uitgesteld naar november. Als de USA haar positie als reservemunt verliest, is het over & out.
De facto heeft in de USA haar machtspositie al verloren. De Afrikaanse Unie en het Midden-Oosten hebben zich tegen de US gekeerd. China, Rusland, Iran, Pakistan, India, zijn handen op dezelfde buik. Het Westen (USA, EU, Canada en Australië) geraakt steeds meer geïsoleerd.
Wij zijn op alle vlakken in de minderheid, de zwakkere partij, maar toch zet de USA, met allerlei “false flag” operaties, alles op alles om gewicht in de schaal te blijven leggen op het wereldtoneel waarbij ze stelselmatig bevriende naties betrekt om haar doel te bereiken. Dat doel is geen wereldvrede, neem dat maar van mij aan!

Geld

1 euro

Het monetair systeem dat wij kennen, staat op instorten. Het systeem op zich is per definitie instabiel. De USA kampt met een nationale schuld van meer dan 33 trillioen dollar. Zowat alle Westerse landen zijn virtueel failliet. Dit is niet langer houdbaar.
De instorting van het monetair systeem zal leiden tot een ineenstorting van de wereld economie maar op het einde van het liedje zijn wel alle staatsschulden weggesmolten.
Er wordt doelbewust aangestuurd op een nieuwe wereldoorlog volgens exact hetzelfde scenario als we gezien hebben in de aanloop van WOII.
Een nieuwe wereldoorlog is een ideaal excuus om de totale instorting te rechtvaardigen.

Brandhaarden

Er zijn overal in de wereld georganiseerde brandhaarden. Niet toevallig doen al deze brandhaarden zich voor in ” het andere kamp “.
Dacht u dat de plotse coup in Niger (waar ondertussen verschillende andere Afrikaanse landen bij betrokken zijn) toevallig ontstaan is? Dat de terreuraanval van Hamas op Israel – waar heel veel vragen rond gesteld worden – en de navolgende bombardementen op Gaza, Syrië, Libanon, waarbij ook Iran geviseerd wordt, toeval zijn? De problemen tussen China en Taiwan en het conflict tussen Rusland en Oekraïne (Donbas) toeval zijn?
Wat is de gemeenschappelijke factor waar niemand om heen kan? De USA is bij elkeen van die conflicten actief betrokken en gooit stelselmatig olie op het vuur.

Minder zichtbaar en eerder een sluipende vijand, een Trojaans paard zeg maar, is de invasie van immigranten vanuit “het andere kamp” in het Westen, die, zonder enige twijfel, een tikkende tijdbom zijn. De vraag is niet ” of “ze iets zullen ondernemen maar “wanneer”. Het spreekt voor zich dat nu het Westen in “het andere kamp” doelbewust brandhaarden veroorzaakt, wij in het Westen hetzelfde mogen verwachten.

Globalisten

De globalisten (Joe Biden, het WEF, Gates, om er maar een paar te noemen) streven naar een nieuwe wereldorde met één wereldregering, maakt niet uit wat het kost, welke prijs hiervoor moet betaald worden. Wie dit vandaag nog steeds ontkent is stekeblind.
De globalisten hebben de strijd verloren. Zij weten dit maar proberen alsnog hun slag thuis te halen door “het andere kamp” maximaal te treffen en ze tegen mekaar op te zetten, in de hoop daar eigen voordelen uit te halen.
Het is een maat voor niets. Het enige dat het zal opleveren is veel, ontzettend veel, burger slachtoffers wat eerlijk gezegd ook in hun kraam past want ze vinden dat we met teveel zijn.

BRICS zal de strijd winnen. Laat dit duidelijk wezen. Zij hebben op alle vlakken de overmacht, ook financieel en militair.
Hoe de wereld er binnen 5-10 jaar zal uitzien?
Ik kan het niet zeggen. Wat we wel reeds met aan de zekerheid grenzende waarschijnlijk weten is dat het niet de wereld zal zijn die de globalisten de afgelopen 70 jaar voor ons gepland hebben en we binnen afzienbare tijd grote verschuivingen in de machtsverhoudingen zullen zien.

Of het voor ons beter zal worden zal in hoge mate afhangen van hoe wij ons, als mens, als burger, gedragen.
Ik kan niet genoeg onderstrepen hoe belangrijk is om neutraal te blijven, geen kamp te kiezen en vooral oog te hebben voor de burgers langs alle zijden. Leg je emoties in de ijskast en zie het grotere plaatje. Ik zeg dit niet voor niets. Het spreekwoord “wie niet horen wil, moet voelen” is nooit eerder zo pertinent van toepassing geweest als nu.

Kies voor VREDE!

Weergaven: 9

1 gedachte over “Krankzinnige Wereld”

  1. Ϝantastic website yoᥙ have here bսt I was curious if you knew of any user discᥙssion forսms that cover the same toⲣics discussed in this article?

    I’d reаlly love to be a part of group where I can get feedback from other knowledgeable
    peopⅼe that share the same interest. If you
    have any recommendations, please let me know. Thank you!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content