Leef Bewust

Leef Bewust

Mike Verest & Gretta Adriana Martina, van Leef Bewust Nederland, stuurden mij de volgende mail over gezondheid en corona:

Als je onderstaand even op een rijtje zet, kun je jezelf dan nog wijsmaken dat dit beleid er is voor de gezondheid van de burger?

Deskundigen zeggen: “De meeste besmettingen vinden binnenshuis plaats” Wat is de maatregel? Blijf binnen!

Deskundigen: “Er vinden weinig besmettingen plaats in de horeca.” Maatregel? Sluit de horeca!

Deskundigen: “De meeste patiënten op de IC hebben overgewicht.” Maatregel? Alleen fastfoodketens mogen open blijven, alle overige restaurants moeten sluiten.

Deskundigen: “Mondkapjes bieden een vorm van schijnveiligheid.” Maatregel? Mondkapjesplicht!

Deskundigen: “Deze test is geen betrouwbare methode om virussen op te sporen.” Maatregel? Testplicht!

Deskundigen: “We zien in landen zonder lockdown geen verschil qua besmettingen.” Maatregel? Lockdown!

Deskundigen: “Het immuunsysteem verzwakt door weinig contact met bacteriën.” Maatregel? Alles ontsmetten!

Deskundigen: “Goede ventilatie en luchtvochtigheid vermindert de kans op infecties.” Maatregel? Sluit alle bejaarden binnen op en houd ramen en deuren gesloten. Ventileren is niet nodig.

Deskundigen: “Buitenlucht versterkt het immuunsysteem.” Maatregel? Blijf binnen!

Deskundigen: “Beweging is erg belangrijk om het immuunsysteem gezond te houden.” Maatregel? Sportscholen dicht!

Deskundigen: “Het probleem is niet het virus maar de bezuinigingen in de zorg.” Maatregel? Geen opschaling van de zorgcapaciteit, want dan “vervelen ze zich dood”!

Deskundigen: “Je bent niet besmettelijk als je geen klachten hebt.” Maatregel? Ga in quarantaine, ook al heb je geen klachten.

Deskundigen: “We hebben middelen gevonden die effectief zijn bij de bestrijding van het Corona virus, een vaccin is dus niet nodig! Sterker nog, een vaccin is niet toegestaan als er werkzame medicijnen zijn!” Maatregel? Deze medicijnen worden verboden. Er is te weinig bekend over de bijwerkingen.

Deskundigen: “Er is te weinig bekend over de bijwerkingen van nieuwe vaccins. Het onderzoek is nog niet afgerond, het is nog niet veilig!” Maatregel? Zoveel mogelijk mensen vaccineren.

Deskundigen: “Een zwakker lichaam kan de immuunreactie op het vaccins mogelijk niet aan, waardoor men kan overlijden. Er is nog niet getest op ouderen en zieken.” Maatregel? Ouderen en zieken eerst!

Deskundigen: “Er overlijden verdacht veel ouderen binnen twee weken na het vaccins. Dit moet eerst onderzocht worden voordat we verder gaan met vaccineren”. Maatregel? Dit komt door de onderliggende ziekte, niet door het vaccin. We voeren het tempo op.

Deskundigen: “Er klopt hier iets niet, er wordt niet naar ons geluisterd, wat is hier aan de hand?” Maatregel? Censuur voor iedereen die kritiek heeft!

Het volk: “Wij zijn het hier niet mee eens! Wij willen dat er geluisterd wordt naar deze deskundigen! Wij protesteren!” Maatregel? Verbod op demonstraties, extreem politiegeweld, boetes en arrestaties.

Deskundigen: “Sociale contacten, aanraking en plezier is essentieel voor een goede gezondheid. Je kunt het virus niet overdragen door aanraking.” Maatregel? Houd afstand, aanraken is strafbaar, plezierige samenkomsten zijn verboden, blijf weg bij ouderen!

En zo is er nog wel even door te gaan. Echte verandering en gezondheid ontstaan natuurlijk van binnen uit.

Een sterk immuunsysteem

Alles valt of staat natuurlijk met een sterk immuunsysteem. Maar straks krijgen we nog te horen dat het een complottheorie is dat we een immuunsysteem hebben die ons kan beschermen tegen ziekten. Zo ver lijkt het te gaan nu.

We worden niet ziek door een tekort aan vaccinaties, maar door een tekort aan voedingsstoffen. In plaats van onze kinderen te leren over afstand houden en mondkapjes, zouden we ze moeten leren over de kracht van voeding, supplementen, liefde, aanraking, dankbaarheid en meditatie.

Wat voor wereld zou dat teweeg brengen? Ik heb goede hoop. Voor een verandering in bewustzijn is eerst chaos nodig. Deze chaos drukt op het collectieve bewustzijn om nu ‘wakker’ te worden. Er is geen mogelijkheid meer om te ontsnappen, dit dient aangekeken te worden.

Focus de komende periode op het volgende om je lichaam en geest veerkrachtig en sterk te houden in deze tijd:

  • Zorg voor voldoende nachtrust. Probeer voor 12 uur in bed te liggen. Neem eventueel magnesium voor het slapen gaan.
  • Drink voldoende water. Omdat dit voor veel mensen toch moeilijk blijkt, kies je 1 moment van ‘bulk drinken’. Drinkt het liefst in de ochtend, direct na het opstaan, 0,5 liter water met citroen, appelazijn en mespunt baking soda.
  • Sluit wat vaker op de dag je ogen en focus 10 ademhalingen op de in- en uit beweging van je buik.
  • Vermijd contact met mensen om je heen die je energie weg slurpen. Ook familie kun je beperken in tijd!
  • Juice regelmatig groenten als je geen groenten eter bent. Of neem spirulina voor extra voedingsstoffen.
  • Neem immuun-versterkende supplementen zoals Vitamine D3, CBD olie, Vitamine K2, Kurkuma Extract, Magnesium en Probiotica

Let goed op jezelf Peter en laat je niet gek maken in deze tijd!

Mike & Gretta – Leef Bewust Nederland – “Nederland het gezondste land
https://leefbewust.nu/

Scroll naar boven
Skip to content