Meningen over de Lockdown wegens COVID-19

Sylvano Rosenbergt (over genomen van Facebook)

Serieus..?? Volg de pijlen, volgen als makke schapen, gehersenspoeld worden en bang gemaakt worden dat als je niet luisterd er weer boetes volgen. Dat zelfs een gebakkie eten je 1600 euro kan kosten en een strafblad oplevert.
We een paar dagen geleden de 75 jaar “vrijheid” hebben herdacht van een overwonnen nazi regime.
Maar je vraagt je af….. alles onder het mom van veiligheid zeggen ze. Maar in de 2de wereld oorlog werden mensen gedeporteerd terwijl ze te horen kregen; Jullie gaan er werken en daar zullen jullie veilig zijn. Om er zeker van te zijn dat iedereen luisterde werden gettos opgericht en dan mocht je niet zonder geldige reden buiten komen, zowel werd je verraden, opgepakt en in sommige gevallen ter plaatse geëxecuteerd. Mensen kregen een tattoo wat hun “identiteit” vast stelde.

Noem me gek, boeit me niet.
Verwijder me dan als vriend als je vind dat ik overdrijf, want het zal toch niet doordringen dat we in één grote leugen leven. Ja er is een virus, maar er is genoeg bewijs geweest van dokters, virologen, en zelfs bekende mensen die tegendeel bewezen, en alles wat ze doen of zeggen word gecensureerd.
Is dat niet vreemd? We leven toch in een “vrij land” we hebben het immers gevierd toch?
Of is dit weer een leugen om mensen rustig te houden? Luister, hou je aan de regels, kom niet buiten want dan ben je veilig.

Dit duivelse spel werd 75 jaar geleden ook opgevoerd.
Zoveel mensen stierven voor niks omdat diezelfde agenda gewoon door word gedrukt.
Geld word langzaamaan afgepakt,
Die tweede golf komt, vroeg of laat en dan zullen er vaccinaties afgedwongen worden. En het zal me niks verbazen als je dan een merkje krijgt, hetzij chip hetzij een tattoo of iets wat jou dan een “vrijbrief” (blauschein) geeft om in ieder geval te mogen werken, en een boodschap te kunnen doen. Let wel….. binnen de regels die gesteld worden.

Precies hetzelfde als in WOII. Alleen verpakt met een virus om iedereen angstig te houden.
Quote uit mein kampf;
Vertel een leugen en men zal je niet geloven,
Blijf die leugen herhalen en men gaat je geloven.

En dan worden nu zelfs straten belijnd en gemarkeerd hoe je moet lopen, hoeveel afstand je moet houden.
Verzorgingstehuizen waar complete hekwerken omheen worden gezet. Het is van de zotte.
Onze ouderen die dit land hebben opgebouwd na de oorlog, ze gaan dood van eenzaamheid en verdriet want geloof me….. ze maken alles weer opnieuw mee. Het was afgepakt, en hadden het terug na veel moeite, en nu word alles weer afgepakt.
En het ergste is….. het land viert de vrijheid maar we accepteren alles wat er gedaan word met de ouderen die opgesloten als proefdieren sterven.

Dit gaat fout….. De westerse wereld had zoveel commentaar op de communisten vroeger, en nog…. kijk naar Noord Korea en China die dat regime nog steeds handhaven. Maar blijkbaar beseft 80% van de bevolking niet dat hier exact hetzelfde gebeurd.
De media draait overuren om elk bericht wat tegen geluid geeft te censureren, dat zegt toch genoeg.
Welke vrijheid heb je dan??
Op tv word je als je een mening geeft zonder balkje en met naam publiekelijk te schande gemaakt terwijl pedofielen, moordenaars en oplichters compleet geblurd worden want anders word hun privacy geschonden.
Mensen welke privacy??? Op elke hoek van de straat hangen zoveel camera’s dat ze precies weten waar je heen gaat en wat je doet. Welke privacy geld er dan voor ons?

Elk mens is er zat van om de torenhoge belastingen te betalen, ziekenfondsen, verzekeringen, abonnementen, huur van huizen enz enz enz…. Het reist de pan uit en iedereen klaagt, maar…….. we blijven het accepteren.
En ze weten het in Den Haag want dat is het karakter van Nederlanders.
Hoe luid het spreekwoord ook alweer?;
Blaffende honden bijten niet….. toch?
En mak slachtvee volgen de hekken net zo lang tot het bij de man met het mes komt.

Nogmaals…!!! Als het je niet aanstaat dan alsjeblieft ontvreemd me. Maar ik zeg alleen dit nog.
Alles wat er gebeurd is zo duivels als de pest.
En ze zullen er alles op alles aan doen om het complete sociale leven kapot te maken, en het ergste is nog dat iedereen ze helpt omdat ze weten dat niemand wat zegt, want ze weten dat iedereen zijn eigen hachje wil redden….. ikke ikke ikke en de rest kan stikken. Mensen worden tegen elkaar opgestookt. Kliklijnen enz….. NSB praktijken heet zuks
Maar weet dit…..
De bijbel spreekt hierover;

Merk allereerst in de algemeen geciteerde passage (Openbaring 13:16-17) het volgende op: dit merkteken is iets dat zeer gewild is—iets waar de meeste mensen voorstander van zijn, dat zij nastreven—dat men als juist aanvaardt.

Iedereen wil kunnen „kopen of verkopen”. Deze bijbelse passage duidt erop dat men letterlijk niet kan, niet de moge­lijkheid heeft te „kopen of verkopen”. Niet dat winkels of mensen van wie men levensbehoeften zou kunnen kopen zouden weigeren iemands geld te accepteren, maar dat degene die het merkteken weigert inderdaad niet in staat zal zijn in zijn levensonderhoud te voorzien, een loon of salaris te ver­dienen of zaken te doen.

En hier worden we heen geleid. Stap voor stap…..
Een deel zal me een idioot vinden…. boeiend.
Een deel zal me ontvrienden…. boeiend.
Maar wat er ook gebeurd, je kan niet ontkennen dat wat je ziet gebeuren “NORMAAL” is zoals men in Den Haag propagandeert.
Hoe zei wimpie het ook alweer op bevrijdingsdag:
Maak niet normaal wat niet normaal is.

Doe ermee wat je wil…. Maar ik ga met deze manier van leven niet akkoord.
Be blessed y’all. En hopelijk gaat iedereen inzien wat er echt gaande is.

Rens van Adrighem

Politiek totaal op het verkeerde pad!

Elk land heeft zijn corona aanpak. In zweden mag iedereen op straat, en hebben minder doden dan Spanje. We worden allemaal bedrogen, opsluiting is NIETS waard! Besmetting vind plaats in besloten ruimtes, NIET in de openlucht. Door de politiek wordt er alleen naar virologen geluisterd die zelf nergens van overtuigd zijn. In Nederland komt Maurice de Hond met overtuigende, goed onderzochte argumenten, maar hij past niet in het straatje van ‘viroos’. De huisarts Meijel heeft een simpel, goedkoop medicijn gevonden om besmette patiënten te genezen, maar het is verboden dit simpele medicijn voor te schrijven! Het is gewoon niet te bevatten waarom deze enorme ellende NIET GOED wordt aangepakt. En dat gebeurd over bijna heel de wereld! Het ziet er naar uit dat we nog een jaar min of meer opgesloten zullen zitten. 1,5 meter uit elkaar blijven is namelijk bijna onmogelijk, onnodig en géén manier van LEVEN! Daarbij komt dat het ontwikkelen van een vaccin 18 maanden duurt.

Het lijkt er op dat niemand beseft dat er vorig jaar bijna het dubbele aantal mensen zoals nu door de corona, door de griep zijn overleden. En er is toen niets gebeurd en niemand heeft iets gezegd. Nu zijn we op de helft van de wereld infectie, en ligt de hele economie op zijn kont. 50% van de ondernemers zal het niet overleven. Honderd duizenden zitten zonder inkomen. Alleen ambtenaren hoeven nergens voor te vrezen, die krijgen gewoon doorbetaald. Nu al is 12% van de economie in rook opgegaan. Dat was in 2008 met de economische crisis 4%. En niemand protesteerde, en de regering concentreert zich nu alleen op de aanpak van het virus.

Je kan je er niet aan onttrekken dat er andere (politieke?) redenen achter zitten, die niets met het virus te maken hebben. Enkele allerrijksten van de wereld zullen het vaccin gaan leveren en iedereen zal verplicht worden zich te laten injecteren. Ze zijn nog niet rijk genoeg zeker. Wat ook zo bijzonder is, is dat bovenstaande verzwegen wordt in de media en zelfs verwijderd wordt van het internet. Er zijn bewijzen dat daar voor betaald wordt maar dat zal nooit toegegeven worden. In elk geval is wel klip en klaar dat ik mij niet laat vaccineren. Ik vertrouw ze voor voor geen meter!

Wij, die samen met onze ouders de samenleving na de Tweede Wereldoorlog hebben opgebouwd, worden nu behandeld als derderangs overbodige, te veel kostende ouderen. Het is gewoon beschamend dat er vanuit de regeringen op deze wijze wordt omgegaan met deze ellendige pandemie.

De mening van een 73 jarige babyboomer.

Reacties op dit Facebook bericht:

Ronald Struijk: Respect voor het schrijven Rens van Adrighem. Zo is het en niet anders helaas heb ik dit 2 maanden geleden al gezegd en werd voor onnadenkend roekeloos type versleten. In jouw woorden Hulde Hulde Hulde

Erik Rietdijk:  Nou Rens, je bent niet de enige die er zo over denk. Laat dat voorop staan. Maar of er gehoor aan wordt gegeven 🤔🤔. Ik heb mijn twijfels.
 
Rens van Adrighem:  Er wordt geen gehoor aan gegeven, dat weet ik ook wel, maar wil het toch gezegd hebben.
 
Willem van Belkum:  Wie weet het. Het gebeuren geeft wel een hoop ellende. Er zijn zelfs al speculaties welk medisch bedrijf hét vaccin zal ontdekken. De aandelen van dat bedrijf zijn zeer gewild en het zal je niet verbazen als deze aandelen niet voor de armen zijn. Er zullen mensen zich verrijken aan alle ellende. En dan die Segers gisteren op tv. Dan zie je weer dat de politici buiten de maatschappij leven. En wie zijn de dupe? De mensen, die er voor gezorgd hebben, dat je in Nederland nog gewoon Nederlands praat en er een gezonde economie is. En bedankt zeggen is moeilijk. Ik laat me ook zeker niet zo maar injecteren. Net als de griepprik. Je wordt gewoon met het virus van vorig jaar ingespoten, zodat je misschien immuun wordt voor het komende virus. Maar wees voorzichtig allen en blijf gezond.
 
Bram van Rij:  Goed stuk Rens. Ik heb ook mijn mening geventileerd op mijn website http://www.camperverhalen.info/Teksten%2031/Niet-normaal.htm
 
Jan Knegt:  Ja Rens het is al zo erg dat ze zelfs bouwhekken om verzorgingshuis zetten!
 
Peter Heine: De Angst regeert!
 

Niet Normaal

‘De tijd blijft een raadsel voor me,’ Ik denk dat ik nooit heb begrepen wat tijd nu eigenlijk is.

Herinneringen komen aan de oppervlakte in willekeurige volgorde, van chronologie lijkt geen sprake te zijn.

De dag van 2 maanden geleden, kan even ver lijken als ? tig jaar geleden.
Een aantal van mijn dierbaarste camper herinneringen gaan terug op zeer korte momenten.
‘Er zijn jaren in mijn leven die bijna geen enkel spoor hebben nagelaten behalve als ik ze terug lees in mijn dagboek.’
Er zijn ook gebeurtenissen die zo gegrift staan in mijn geheugen dat ik ze elke dag kan herleven.
De trigger voor een herinnering kan zomaar door een liedje, luchtje, een grapje. Bedenkt u het zelf maar.

Maar nu moet? er een nieuwe manier van het in een camper reizen en kamperen gevonden worden.

Het nieuwe normaal…

Sinds de eerste persconferentie over de coronacrisis, waarin minister Wiebes de anderhalvemetereconomie erin gooide, is er sprake van ‘het nieuwe normaal’.

Trouwens; ik heb Bennie Joling gebeld en die wist van niks….(lol)

Deze kreet is overgenomen door kranten, op de radio en in nieuwsberichten.

Ik wil er voor pleiten dat we met zijn allen daar mee stoppen.

Het is niet normaal om ,op straat ,in de winkel, of op de camping om mensen heen te lopen en uit te stralen: jij bent besmettelijk.

Het is niet normaal om iemand tegen te komen en je niet even voor te stellen,

de hand te schudden en kennis te maken, maar in plaats daarvan angstig te kijken en afstand te houden.

En het is niet normaal om de mensen die je lief hebt niet aan te raken en te knuffelen.

Dus laten we stoppen dit gedrag

normaal‘ te noemen.

Het gedrag dat nu van ons gevraagd wordt, is niet normaal.

Laten we het dat ook niet maken door het steeds zo te benoemen.

En dan voor mijn leeftijdscategorie rond en boven de 70.

Eindelijk was het zover voor velen,dit jaar.

De boeien los… We gaan een camper kopen en reizen. (Dat mag wel blijken uit de camper verkopen van dit jaar.)

Komt er een virus en….. dan…. blijkt dat we opeens als oude mensen geclassificeerd worden.
Nog erger oud hout , weg ermee en strenge regels wie we mogen zien en wie we mogen ontmoeten.

Het nieuwe normaal.
Van de politiek, niks meer te horen over de fitte ouderen die makkelijk door kunnen werken tot minimaal 67 jaar,en liever nog meer jaren.

Sommige mensen zullen nu wel spijt hebben en denken ” ik heb te lang gewacht. Ik liet het leven door mijn handen glippen”.

Nu pas dringt het bij hun door dat ze een gevangenis van hun leven hebben gemaakt.

Ze hielden zich zelf voor dat ze moesten wachten tot het huis afgelost zou zijn.

De kinderen groot waren, en allerhande andere zo genaamde verplichtingen.

Tot ze met pensioen mochten, hadden zich zelf vastgeketend aan het “normale” leven.

Al die jaren hebben ze gewacht op bevrijding, door de ouderdom, terwijl hun enige boeien de boeien waren die ze zich zelf hadden omgedaan.’

En nu? Niks voorlopig.

Leeftijd discriminatie zie ik snel groeien in Nederland.

De bevrijding van verplichtingen, door de ouderdom..keert zich nu tegen ons.

We worden nu als oorzaak gezien dat het opheffen van de corona maatregelen zo lang duurt, door heel veel mensen onder de 60.

Het nieuwe normaal….

Is dat realistisch ? Dat je de rest van je leven met een grote boog om mensen heen gaat lopen ? Is het leven nog leuk dan ?

Nog iets waar ik helemaal fout mee zat.

Ik dacht (lees maar terug) dat er een nieuwe sfeer ging ontstaan onder camperaars.

Nou die is er zeker…

De IK IK IK cultuur is nog heviger als voor de crisis.

Veel mensen kennen geen ander belang meer dan eigenbelang.

“Ik mag weg met de camper in eigen land dus ik ga…..

Ze steken het ” thuis blijven advies, maar in hun reet” wordt er gedacht.

En door de ouderen ….Die paar jaar die ik nog heb… Ga IK genieten.

We zijn geen oude mensen die in hun oudemensendomein zitten.

Anders geformuleerd.

Het probleem is juist het gebrek aan intelligentie en/of het teveel aan egoïsme.

En als laatste…

Wat is onze gezondheid eigenlijk waard als we alles waar we van houden daarvoor moeten laten? Waar leven we voor?

Sommigen voor God, sommigen voor het sporten en om foto’s van hun mooie lijf op Instagram te zetten.

Sommigen voor hun vak, om de wereld te redden.

Sommigen om het leven van anderen te verzieken.

Maar de meeste leven voor fijne dingen mee te maken.

Helaas…Dingen eindigen. Mensen vergeten je.

Of dat nou door een besmettelijke ziekte komt of door de normale ouderdom, dood gaan we allemaal.

Sorry dat dit brainstormpje niet alleen maar over campertjes en hun eigenaren ging.

Ik ben wat opgefokt door alles wat er gebeurd nu in de wereld.

Piet vd. L. bedankt voor je donatie, om deze site draaiende te houden.

Klik hierop als u ook mee wil doen.

Groet Bram

Weergaven: 0

1 gedachte over “Lockdown Meningen”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content