In en om het Malieveld op 21 juni 2020

Het was door burgemeester Remkes van de gemeente Den Haag verboden om op zondag 21 juni een demonstratie op het Malieveld te houden. Daarvoor in de plaats hield Viruswaanzin.nl via Facebook een livestream van het programma. Desalniettemin kwamen velen naar het Malieveld om daar te picknicken en samen te zijn. Anderen legden in het gehele land bloemen bij de gemeentehuizen.

Het nieuwe normaal = NIET Normaal

De bevolking van jong tot oud, klein en groot, van alle rassen standen kwamen daar met het doel voor hun democratische rechten, vrijheid en menselijkheid. Dat kan niet in het nieuwe abnormaal.

Helaas

De spontane opkomst waarin de overgrote meerderheid in liefde en harmonie bijeen was, escaleerde toch. Via getuigen en berichten op de sociale media was te zien dat door het politieoptreden in opdracht van burgemeester Remkes (VVD), ouderen, kinderen en anderen aanwezigen in gevaar waren gekomen. Sommigen zijn zelfs geslagen en/of gearresteerd en afgevoerd. In de mediawerd gesuggereerd dat voetbalhooligans bij provocaties betrokken zijn geweest. Op de videobeelden en foto’s is overduidelijk te zien dat vermomde politieagenten de provocaties uitlokten.

Oordeel zelf …..en kijk en luister ook naar de video: ‘Wat Gebeurde er op het Malieveld’.

Op en Rond het Malieveld in Den Haag (NL) op 21 juni 2020
https://youtu.be/R86beYSkApk

HOU OP … EN GEEF ONS MOOIE LAND TERUG!

Artikel van Angelo Meijers, geplaatst op Facebook

We zijn het zat. We zijn niet gek. En we kunnen dit niet langer accepteren. Wij willen geen STAATSTERREUR waarin we gemuilkorfd door maskers niet meer mogen zeggen wat we denken en voelen. Wij willen geen STRAATTERREUR waarin we omsingeld door politie en ME niet meer mogen samenkomen en opkomen voor onze grondrechten. Wij willen geen TERRASTERREUR waarin we continue worden bespioneerd door Boa’s terwijl we gewoon gezellig met elkaar op een terras zitten. HOU OP! WIJ WILLEN ONS LAND TERUG!

HOU OP met een stortvloed aan angstboodschappen over ons uit te gieten. Voor een virus dat waarschijnlijk al weg is. Voor een tweede golf. Voor ELKAAR! Mensen kunnen dood gaan door angst. Weten jullie dat dan niet? Het immuun systeem wordt verzwakt en dan kan elke infectie fataal zijn. En ook geestelijk kunnen we dood gaan van de angst. Dat heet depressie, eenzaamheid, niet meer willen leven. We hebben elkaar nodig! Een uitgereikte hand, een warme knuffel, een teder gebaar. Maar als we elkaars gezicht niet meer kunnen zien en we mogen niet te dicht bij elkaar komen, dan verdorren we. Is dat wat jullie willen? Een klinische, koude, ongevoelige, bevolking die als een soort robot door het leven gaat. Geprogrammeerd door angst, geïnjecteerd met een wellicht dodelijk vaccin, en volstrekt afhankelijk van de staat omdat jullie het ons niet mogelijk maken om gewoon te blijven werken.

HOU OP met elke dag die aantallen te vermelden, alsof we een of andere wedstrijd moeten winnen. We weten allang dat jullie getallen niet kloppen. “False positives” doordat de PCR testen niet nauwkeurig zijn. Mensen die weken geleden zijn getest en in sommige gevallen in het ziekenhuis zijn opgenomen worden als “vandaag cases” getoond. “Covid-doden die jullie tellen, doch die sterven door onderliggende gezondheidskwalen, door de heftige reactie van een verzwakt immuunsysteem, NIET door het virus. De IC’s en de bedden zijn nog nooit zo leeg geweest. Ga nou mensen behandelen die echt heel ziek zijn, en die al die tijd niet zijn behandeld omdat jullie de “Covid-patienten” voorrang geven. Alsof het ene leven meer waard is dan het andere. Geef ons een keer in de zoveel weken een update hoe het staat met de aantallen, maar doe het alleen als we er van uit kunnen gaan dat die getallen ook kloppen.

Hieronder de grafiek van Nederland met als laatste datum 22 juni 2020.

HOU OP met alleen luisteren naar die paar virologen die te trots zijn om toe te geven dat ze het fout hadden. Zij zien alleen maar VIRUS. Weten jullie dan niet dat welzijn en gezondheid veel meer is dan dat? We hebben ook nog een geestelijke gezondheid. Een sociale gezondheid, met elkaar. Een financiële gezondheid. Een spirituele gezondheid. We zijn meer dan wat vlees en botten, en een heleboel virussen en bacteriën die ons immuunsysteem opbouwen. We zijn een ZIEL! En die wil vrij zijn, in verbinding zijn, in liefde zijn. Dus geef ruimte aan mensen die weten over al deze andere aspecten van ons welzijn. Laten we leren hoe we ons immuunsysteem kunnen versterken. Hoe we met onze gedachten en gevoelens, die nu zo onder druk staan van jullie bombardement aan angst, beter kunnen omgaan. We willen weer leven!

HOU OP met ons te gaan verplichten om een levensgevaarlijk vaccin te gebruiken. Dat moet ONZE keuze zijn. Het is verdorie ONS lichaam. Daar hebben jullie geen barst over te zeggen! En ga ons niet het fabeltje vertellen dat we het moeten doen om onze medemens te beschermen. Er is allang bekend dat het zeer onwaarschijnlijk is dat gezonde mensen (ook al zijn ze “besmet”) anderen kunnen aansteken. En de beste bescherming van de “kwetsbaren onder ons” is dat we met zijn alleen voldoende immuniteit opbouwen, zodat zij niet meer bang hoeven te zijn. Dat hebben we altijd al zo gedaan, dus waarom nu ineens anders. Omdat dit zo’n dodelijk virus is? Helemaal niet! Dat laten alle getallen toch zien, zelfs als jullie proberen die getallen zo hoog mogelijk te maken.

HOU OP om ons te behandelen als beesten in een kooi. Als we met elkaar komen en demonstreren voor de vrijheid, hoeven we niet door een intimiderende hoeveelheid politie en ME met paarden en stokken te worden bejegend. Aan welke kant staan jullie eigenlijk? Wij zijn niet jullie vijanden. We hebben jullie nodig, voor onze veiligheid en vrijheid. Dan kies onze kant. Jullie zijn er toch voor ons, en niet alleen voor jezelf?

Tekst gaat na de foto’s verder.

HOU OP met al die maatregelen waardoor onze vrijheid wordt beperkt. Kappen nou. Het is genoeg. Geef ons leven terug. GEEF ONS MOOIE LAND TERUG. Een land waar we trots op zijn. Een land waarin het een voorrecht is om te mogen leven. Een land om gelukkig in te zijn. MET ELKAAR! En als wij weer gelukkig zijn, dan zijn jullie dat ook. Dat is toch zo, of niet soms…

En het aanbieden van de petitie met 500.000 handtekeningen door Willem Engel plus ooggetuigenverslag van 21 juni.

https://youtu.be/8VijSi-YrqY
Weergaven: 2
Scroll naar boven
Skip to content