Moo Ice-Drive Thru

Aan de Drieëndijk 15 in Heenvliet is Melkveebedrijf Van Leeuwen gevestigd. Bekend van het organiseren van kinderfeestjes, rondleidingen en natuurlijk de Melktap die elke dag geopend is van 7 tot 7. Wegens de voorschriften vanwege de virusinfectie van de overheid hadden ze samen met All About Chocolate uit Hellevoetsluis het plan opgevat om een Moo Ice-Drive Thru te houden.

Moo Ice Drive-Thru

Op zondagmiddag 26 april 2020 was het zover. Tussen 12:00 en 16:00 uur kon men in de auto aansluiten bij de lange rij wachtenden om aan de route deel te nemen.

Speurtocht

Bij binnenkomst reed men langs de stallen en konden kinderen, samen met de ouders, de mini auto speurtocht met 10 vragen oplossen. Vragen zoals: ‘Hoe heet een mannetjes schaap?’ of ‘Hoeveel ijsjes kan er uit een liter melk worden gemaakt?’ De antwoorden waren na de kassa te vinden.

 

Melk en IJs

Bij de ‘pitstop’ kon er bakjes ijs en melk gekocht worden. De hele nacht was er nog gewerkt om zoveel mogelijk voorraad te maken. Diverse smaken roomijs waren voorverpakt aanwezig. Er kon contant (gepast) betaald worden door middel van de klomp aan een stok of via dezelfde manier contactloos via de PIN-automaat. Vanaf een glijbaan werden de ijsjes geleverd en de glazen flessen met melk werden via een hengel aangeleverd.

Opeten moest wel buiten het terrein.

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content