Tijdens en na Prinsjesdag

Nee ik was er niet bij. Vroeger niet en nu ook niet. Deze show over de plannen die de overheid over een keer per jaar over ons uitstrooit heeft mij nog nooit geboeid. Hoedjes interesseren me niet en alle plannen zijn toch al uitgelekt. En er wordt het nodige verschoven. Worden we daar beter van???? Ik betwijfel het.

Hieronder twee overgenomen berichten. Een afkomstig van Twitter oftewel X en de andere van Facebook.

Bericht van Facebook

PRINSJESDAG 2023 BORDENACTIE

Door Miranda van Driel

We kijken terug op een mooie actie INFORMEREN in Den Haag.
Ook veel reacties van mensen die er precies zo over denken, tijdens de acties maar vooral ook erna omdat ze het op TV zagen. Ja ja, er zijn echt nog mensen die daar naar kijken…..
Steeds meer mensen gaan zien wat er speelt.
Ook steeds meer mensen die het toneelstukje op de A12 doorhebben en het verschil zien met hoe mensen die tegen het onmenselijke en corrupte kabinetsbeleid zijn.
Ook de actie bij de Tweede Kamer heeft vast weer mensen aan het denken gezet. En ook hier werden we weer weggedreven. Ook hier werden weer onze mensenrechten volgens het EVRM geschonden, artikel 11.
En deze agenten hielden zich ook niet aan de WOM, omdat een protest alleen mag worden verboden op grond van volksgezondheid, verkeersveiligheid en ernstige wanordelijkheden. Ze kunnen het niet meer onder het mom van een virus en afstand doen, daar was geen probleem met de verkeersveiligheid of moeten we voortaan maar op de A12 gaan zitten en er waren geen ernstige wanordelijkheden. Wij waren daar in stilte en met de armen en een papieren bordje boven ons hoofd. Het overgrote deel van onze groep zijn oudere vrouwen maar ze behandelen ons alsof we een groep losgeslagen hooligans zijn……
De bordenactie is in ieder geval gezien en de NOS kon ons er niet uitknippen. Het gefluit van de andere gelijkgestemden en de omgekeerde vlaggen was ook goed hoorbaar en zichtbaar.
Alleen samen krijgen we de corrupte overheid onder controle.
Er waren in ieder geval meer romeo’s, undercovers, dan oranjefans langs de route.
Maar………
Het stopt niet vanzelf……

De credits voor deze video zijn voor Davey Buijs, die meerdere malen vooral al zijn Ausweiss…. Eh… ID moest tonen.
Bijzonder trouwens dat de politie ons wel even kwam vertellen dat we moesten opletten voor zakkenrollers… Terwijl ze daarna in grote aantallen juist ons in de gaten hielden en niet de criminelen.
Tja, we leven in een omgekeerde wereld en het was gisteren weer een groot theaterstuk.
[Dit is mijn mening en niet meer dan dat]

Politici reageren op Prinsjesdag 2023

Politici reageren op Prinsjesdag 2023: 'schaamteloze vertoning'

Agenda 2030

Twitter (X) bericht van Koen Verhagen

60 mld naar klimaat en stikstof, terwijl de verarmde bevolking 2 mld krijgt om de armoede te bestrijden. Dat is toch niet uit te leggen? Boeren en de vissers hun leven is door dit sektarisch beleid volledig onmenselijk gemaakt. Agenda2030 is gewoon de uitrol van een totalitair systeem.

Onze hele soevereiniteit wordt te grabbel gegooid op basis van een bureaucratisch probleem. De natuur kan prima zelf bepalen hoe zij zichzelf inricht. En wat doet onze overheid? Die kapt 13.000 bomen om een zandvlakte te creëren, verbrandt bomen in biomassacentrales, verwoest de Noordzee met 30.000 windturbines, die enorm schadelijk zijn voor de flora en fauna. Vermorzelt vissertjes met een 300pk bootje terwijl een mammoettanker in de vaargeul vrijuit mag gaan en niet wordt meegeteld en Rijkswaterstaat baggert de hele Waddenzee omver (zonder katalysator) en de vissers krijgen de Zwarte Piet vanwege bodemberoering. Boeren die onder valse voorwendselen van hun land gejaagd worden omdat de grond nodig is voor #tristatecity. Een minister die bepaalt wanneer de aardappelen van het land moeten. Laat de boeren boeren en de vissers vissen! Het MKB dat gesloopt wordt ten gunste van multinationals. Ongewillige meningen en politieke tegenstanders die de mond gesnoerd worden. Kappen met die onzin. Wij zijn in vrijheid geboren en hebben een overheid ingesteld die voor ons moet werken en niet over ons moet regeren.

Dit meten met twee maten systeem is gewoon crimineel gedrag, tegen het fascistische aan. Geen wonder dat er steeds meer mensen hun vertrouwen in de overheid volledig kwijt zijn. Onze instituties zijn gecorrumpeerd, leveren wetenschap op bestelling, ondersteund door een corrupte rechtspraak, waar grondrechten en internationale verdragen het afleggen tegen de mening van een gekochte pseudo-wetenschapper. Geholpen door eenzijdige berichtgeving door de staatsmedia, die de bevolking de afgelopen drie jaar heeft geïndoctrineerd met eenzijdige propaganda. Alle bewijzen liggen al lang op tafel in de vorm van WOO- en WOB-verzoeken.

Dat geldt ook voor het coronabedrog, dat duizenden levens heeft gekost omdat Hugo de Jonge werkzame medicatie verbood, zodat de farma miljarden van ons belastinggeld kon buit maken. Het verhaal is niet meer overeind te houden. Iedereen met ook maar twee korrels gezond verstand snapt dit soort overheidsbeleid niet thuis hoort in een democratische rechtsstaat. Onze ministers verwoesten levens.

Weergaven: 6
Scroll naar boven
Skip to content