Natuurspeeltuin Beverbos is Open!

Natuurspeeltuin Beverbos

Natuurspeeltuin Beverbos werd vrijdag 22 juni 2018 om 13:30 uur feestelijk geopend door de eerste Nissewaardse kinderburgemeester, Alaysha van Oort, zij deed dat samen met wethouder Martijn Hamerslag van de gemeente Nissewaard. Aan de Stompaardsedijk in Simonshaven ter hoogte van het zwemstrandje aan de Stompaardse Plas was de laatste hand gelegd aan de aanleg van de spannende speelplek voor kinderen. Natuurspeeltuin Beverbos

Samenwerking

De gemeente Nissewaard heeft deze natuurspeeltuin in samenwerking met Recreatieschap Voorne-Putten ontwikkeld. Het beheer van de recreatiegebieden van het recreatieschap zal worden uitgevoerd door Staatsbosbeheer. De natuurspeeltuin Beverbos is ingericht met natuurlijke materialen. Ze zijn gebruikt zijn voor de klimattributen, met modderpaden, een slingerparcours, bosstroken, steigers en een vlot waar kinderen mee kunnen varen. Vies worden hoort erbij. Dus houd hier rekening mee.

Vrij Spelen

De verharde paden zijn rolstoel-vriendelijk en het spannende pad over de kruipbuis loopt naar de waterpomp. Voor de (groot)ouders is er zitgelegenheid met uitzicht op de wiebelbrug. Na de opening konden de kinderen vrij spelen en meedoen aan diverse activiteiten zoals een natuurschilderijtje maken, het Beverparcours of waterbeestjes zoeken met de boswachter en kanovaren.

Natuurspeeltuin Beverbos

Scroll naar boven
Skip to content