Nederland Staat Stil

Nederland staat stil op 15 juni om 15:00 uur

SOLIDAIR MET DE BOEREN
Het kabinet wil het aantal boeren in Nederland fors verminderen. De motieven hiervoor zijn zeer discutabel en roepen logischerwijs veel emoties op. Boeren lopen met een knoop in hun maag; zitten in zak en as. Dit heb je ongetwijfeld gemerkt, getuige de vele boerendemonstraties.

Heel Nederland 15 minuten stand-still!

Tot dusver blijft het kabinet doof voor de oproep om de dialoog aan te gaan over praktische en haalbare doelen om stikstofuitstoot te reduceren.

De vele acties hebben ook duidelijk gemaakt dat de meerderheid van Nederland de boeren steunt. Kom ook in actie: toon je solidariteit met de boeren en het platteland!

Zie de website voor alle vormen van solidariteit!

https://knoopinjezakdoek.nl/

Aanbieden 77.000 Petities

Straks op BEZOEK bij VAN DER WAL met 77.000 PETITIES tegen stikstofpolitiek!

▶️ Teken tegen stikstofpolitiek: https://cultuurondervuur.nl/petities/… ▶️ Doneer: https://cultuurondervuur.nl/doneer?ut… ▶️ Word Vriend van de Nederlandse Cultuur: https://cultuurondervuur.nl/doneer/ma… ▶️ Abonneer op onze nieuwsbrief: https://cultuurondervuur.nl/nieuwsbri… ▶️ Abonneer op ons YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/CultuuronderV… Cultuur onder Vuur zet zich met 0% subsidie voor 100% in voor de christelijke tradities en Nederlandse cultuur. Steun ons met een gift via https://cultuurondervuur.nl/doneer?ut… Sluit u aan bij de Vrienden van de Nederlandse Cultuur en steun Cultuur onder Vuur met een maandelijkse donatie: https://cultuurondervuur.nl/doneer/ma… Volg en steun ons op: ▶️ Facebook: https://www.facebook.com/CultuurOnder… ▶️ Twitter: https://twitter.com/Cultuur_Vuur ▶️ YouTube: https://www.youtube.com/CultuuronderV… ▶️ Website: https://cultuurondervuur.nl?utm_source=yt&utm_medium=vid&utm_campaign=yt-vid-cov

𝟏𝟓 𝐣𝐮𝐥𝐢 – 𝟏𝟓:𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫 – 𝟏𝟓 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞𝐧: 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝 𝐒𝐓𝐀𝐍𝐃-𝐒𝐓𝐈𝐋𝐋: 𝐒𝐎𝐋𝐈𝐃𝐀𝐈𝐑 𝐌𝐄𝐓 𝐃𝐄 𝐁𝐎𝐄𝐑𝐄𝐍
Scroll naar boven
Skip to content