Nieuwjaarsduik 2016

Hellevoetsluis

NDuikHVS29

Door heel Nederland wordt op 1 januari op honderden plaatsen de Unox Nieuwjaarsduik gehouden.  Hellevoetsluis was ook dit jaar er weer bij. De organisatie was, na de succesvolle eerste keer in 2015, weer in handen van de Scouting Hellevoetsluis.

Taicoband

Deelnemers voor deze traditionele gebeurtenis konden zich vanaf 11 uur ’s ochtends GRATIS inschrijven. De Scouting had 2 tenten opgezet waar ze zich konden verkleden. Er was ook nog een ritmische verrassing; De Taicoband uit Hellevoetsluis verzorgde er een optreden.

Warmlopen

De ‘warming up’ was weer onder leiding van de Health Factory Livestyle. Na al het gespring liepen de dapperen naar het startpunt. Daar gaf burgemeester Milène Junius om precies 12 uur het startsein. Onder toezicht van de Reddingsbrigade liepen de deelnemers hard het water in.

Warme Soep

Dat was schrikken! Op het strand scheen de zon volop en er was er nauwelijks wind en met 10 graden celcius is de overgang naar het koude water best wel groot. Na deze verfrissing stond er een warme kop erwtensoep klaar en namen ze de oorkonde in ontvangst.

Trouw

Voor de orgineelste ‘geklede duiker’ ging de prijs, twee maanden gratis sporten bij de Health Factory Lifestyle, naar het meisje in een drakenpak.

Het evenement kent vele trouwe bezoekers. Er zijn er die al jaren achtereen mee doen. Ongetwijfeld zijn zij er in 2017 weer bij!

 


 

Voor alle bezoekers van deze website:

Een Voorspoedig en Gezond 2016!!

I wish all visitors of my website a Happy,

Prosperous, Peaceful and Healthy 2016!

nieuwjaarswensen23_GelukNieuwjaar_vuurwerk_ani

Scroll naar boven
Skip to content