Nissewaard OldtimerTour

OldtiSpij2016_04

De Nissewaard Oldtimertour werd zondag op 3 juli 2016 voor de 2e keer in het Spijkenisse winkelcentrum gehouden. De 2e Nissewaard Tour, zoals de officiële benaming luid, begon bij het Cariton Oasis Hotel langs de Groene Kruisweg. Na de ontvangst aldaar reden de klassiekers naar het Winkelhart van Spijkenisse. Rond 13 uur kwamen de voertuigen aan. De meeste op het Theaterplein. Maar ook op de binnenplaats bij de Uitstraat waren de oldtimers te bewonderen. Daarbij ook een VW-kampeerbus en diverse motoren zoals Zundapp’s en Solex brommers.

Mooi Weer

Het was mooi weer en mede daarom extra druk op deze koopzondag. Het winkelend publiek bekeek de voertuigen uitvoerig en een enkeling mocht zelfs even achter het stuur plaatsnemen om zo het gevoel van ‘de goede oude tijd’ opnieuw te beleven.

Muziek

OldtiSpij2016_79 Open Podium

Muziek was er door het hele centrum. Op het Havenplein verzorgde Erik Entertainment vanaf half een ’s middags de muziek. Voor de Kopspijker waren de Zingende Kapsters aanwezig. Je haar laten knippen door deze twee dames  was al belevenis op zich. Bij Tasty op het Theaterplein was er een Open Podium voor aankomende artiesten. Enkele korte fragmenten zijn te horen en te zien in de video.

Helaas wat laat, dit artikel en video.Dit komt door een update van de montagesoftware. Deze verminkte alle beelden. Ik was gedwongen om een oude versie opnieuw te instaleren en om nog het een en ander te redden.

Winnaar

 

 

 

De door Aad en Pilar van der Velden georganiseerde 2e Nissewaard Oldtimer Tour 2016 had de Auburn als winnaar. Deze en alle andere prachtige en goed onderhouden voertuigen waren tot 16.00 uur te bewonderen, maar op de terrassen ging het feestelijkheden gewoon verder.

Meer Video

Meer video’s zijn er gemaakt door Cok de Coninck. Vanaf het begin tot het eind staat op de drie video’s hieronder.

Aankomst Oldtimers in Spijkenisse YouTube play
Ontvangst op het Theaterplein YouTube play
Slot Oldtimertour YouTube play

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo!

Leuk dat u mijn website bezoekt!Welcome to my site!

Contact Form - Contact formulier

or reach me via these social channels - Of via Facebook/Twitter

Contact
Scroll naar top Skip to content